Reduceri și Campanii Online #373: Azi Germanos, eMAG, Altex, Notino [...]

863 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #373: Azi Germanos, eMAG, Altex, Notino [...]</b>Cum weekend-ul mai că ne bate la ușă v-am pregătit astăzi o nouă ediție din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți găsi listate cele mai proaspete oferte din mediul online. Sunt multe reduceri în această perioadă

Cum weekend-ul mai că ne bate la ușă v-am pregătit astăzi o nouă ediție din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți găsi listate cele mai proaspete oferte din mediul online. Sunt multe reduceri în această perioadă, iar mulți dintre retaileri deja au demarat campaniile de Black Friday. Descoperiți la sfârșit de articol și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Un preț foarte interesant descoperim astăzi în oferta QuickMobile, retailer ce ne propune achiziția smartphone-ului Samsung Galaxy A50s pentru doar 1.358 lei odată cu aplicarea codului promo QUICK202. Telefonul vine echipat cu display Super AMOLED FHD+, procesor Exynos 9611, 4 GB RAM și 128 GB stocare. Are cameră triplă în spate cu senzor principal de 48 mpx și o baterie de 4000 mAh!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×