Vodafone România înţeapă ușor Orange cu ocazia lansării serviciilor 5G ale acestora pe plan local

7.440 ori
<b>Vodafone România înţeapă ușor Orange cu ocazia lansării serviciilor 5G ale acestora pe plan local</b>Nu se putea să avem o lansare a unui serviciu telecom important fără înţepături între jucătorii de pe plan local. Orange România a lansat marţi, 5 noiembrie, propriile servicii 5G, lucru urmat de o postare oarecum ironică a celor de la Vodafone. O vedeţi

Nu se putea să avem o lansare a unui serviciu telecom important fără înţepături între jucătorii de pe plan local. Orange România a lansat marţi, 5 noiembrie, propriile servicii 5G, lucru urmat de o postare oarecum ironică a celor de la Vodafone. O vedeţi mai jos.

Vodafone România înţeapă Orange cu ocazia lansării serviciilor 5G pe plan local

Pe de o parte tind să cred că e o urare sinceră de "bun venit", pe de altă parte concurenţa e acerbă şi e probabil vorba și de ironie. Ce mă intrigă pe mine e că şi Digi România este tag-uită în postare, ca "aliat" Vodafone. Apare si George Buhnici în CC după live-ul făcut cu ocazia debutului 5G Orange și faza cu “pielea de găină” de pe YouTube.

E drept că Vodafone a prezentat 5G-ul cu câteva luni în urmă avându-i în centru pe Adi Despot şi holograma puștiului care cânta la chitară, dar unii uită de testele 5G Orange de la UNTOLD pesemne. Digi România a etalat și ea 5G asta vară, cu disponibilitate prin zona centrală din Bucureşti. 

Vodafone România înţeapă ușor Orange cu ocazia lansării serviciilor 5G ale acestora pe plan local

Orange a răspuns cu "Mulţumim! Cu toată viteza înainte", făcând aluzie probabil la testele de viteză pe care le câştigă des în ultima vreme în faţa rivalilor şi nu o spunem noi, ci distincţiile Ookla/SpeedTest. Posibil ca Orange să fi făcut aluzie şi la vitezele maxime şi medii mai mari pe 5G decât la rivalii săi, judecând după primele rezultate în Speedtest.

Telekom se lasă încă aşteptată cu 5G-ul, dar situaţia lor e incertă, după zvonurile că vor pleca de la noi şi vor avea businessul împărţit între jucători locali şi internaţionali. Ca idee şi Vodafone şi Orange au anunţat deja abonamente cu trafic de date nelimitat. Vodafone oferă Xiaomi Mi Mix 3 5G, iar Orange are Galaxy S10 5G ca exponent al ofertei.

Comentariile spumoase de după postare le găsiți aici.

UPDATE 08.11.2019 - Cei de la Vodafone au venit cu niște precizări privind subiectul, mai exact căteva informații privind data la care au anunțat 5G (14 mai) și data la care a devenit disponibil primul abonament 5G în rețeaua lor (26 iunie). În acest moment oferă aceste servicii în București, Cluj și Mamaia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×