Reduceri și Campanii Online #383: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Cărturești [...]

748 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #383: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Cărturești [...]</b>Pe final de lună noiembrie descoperim cu surprindere multe oferte bune și retaileri care deja ne pregătesc cu toate cele necesare pentru Sărbătorile de Iarnă. Noi am adunat în lista de mai jos cele mai proaspete

Pe final de lună noiembrie descoperim cu surprindere multe oferte bune și retaileri care deja ne pregătesc cu toate cele necesare pentru Sărbătorile de Iarnă. Noi am adunat în lista de mai jos cele mai proaspete oferte din online pentru a vă ușura munca de a căuta noutățile, iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit! 

Produsul erou al zilei:

În cazul în care nu știați, Altex continuă promoțiile de Black Friday până pe data de 4 decembrie, ceea ce înseamnă că puteți profita în continuare de oferte atractive. Un exemplu este phablet-ul Samsung Galaxy Note 10 ce poate fi achiziționat acum la prețul de 3.470 lei în varianta cu 8 GB RAM și 256 GB de stocare flash. Are un ecran generos cu muchii foarte înguste, cameră triplă în spate și stylus pentru interacțiune! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×