Reduceri și Campanii Online #337: Azi eMAG, Altex, Libris, Cărturești [...]

746 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #337: Azi eMAG, Altex, Libris, Cărturești [...]</b>La mijloc de săptămână verificăm ce noutăți ne mai propun retailerii în materie de reduceri și descoperim că eMAG tocmai ce a dat startul campaniei Revoluția Prețurilor cu multe oferte atractive la pachet. Sunt și retaileri precum

La mijloc de săptămână verificăm ce noutăți ne mai propun retailerii în materie de reduceri și descoperim că eMAG tocmai ce a dat startul campaniei Revoluția Prețurilor cu multe oferte atractive la pachet. Sunt și retaileri precum PC Garage ce vin cu promoții pentru echipamente și periferice gaming, iar la Altex avem electrocasnice cu prețuri speciale. La final de articol descoperiți și produsul erou al zilie! 

Produsul erou al zilei:

Astăzi descoperim un smartphone tare interesant în oferta celor de la QuickMobile.ro și anume modelul Xiaomi Mi MIX 3, un slider cu ecran edge-to-edge ce se vinde pentru doar 1.799 lei. Aplicați și codul promo QUICK202 pentru o extra reducere de 3% și beneficiați de un flagship cu procesor SD845, 6 GB RAM, ecran de 6.39 inch și cameră duală în spate cu tehnologie Dual Pixel. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×