Huawei încă speră că va depăşi Samsung în ciuda interdicţiilor SUA

841 ori
<b>Huawei încă speră că va depăşi Samsung în ciuda interdicţiilor SUA</b>Huawei a avut grijă ca la fiecare mare conferinţă de presă din ultimul an să amintească faptul că ar fi fost producătorul numărul 1 de telefoane în 2019, dacă nu avea problemele cu SUA. Acea listă neagră i-a costat zeci de miliarde de dolari şi o parte..

Huawei a avut grijă ca la fiecare mare conferinţă de presă din ultimul an să amintească faptul că ar fi fost producătorul numărul 1 de telefoane în 2019, dacă nu avea problemele cu SUA. Acea listă neagră i-a costat zeci de miliarde de dolari şi o parte din vânzările de telefoane în Europa. Cu toate acestea, fondatorul companiei, Ren Zhengfei încă e convins că Samsung poate fi depăşită.

Pare totuși că știe ce vorbește, de vreme ce ultimele rezultate financiare Huawei au arătat bine, iar compania a fost pe creştere per total în trimestrul 3 din 2019. Iniţial gigantul chinez avea ca deadline depăşirea lui Samsung la începutul lui 2020. Pe hârtie ar fi fost totul gata prin decembrie 2019, dar lipsa de acces la servicii şi aplicaţii Google a tăiat din posibilitățile chinezilor. Lovitura luată în Europa a fost totuşi compensata de o explozie de vânzări în China. În viitorul apropiat acea creştere îşi va atinge totuşi limita.

Întrebat de CNN cu privire la competitivitatea companiei sale în Europa şi depăşirea Samsung, Ren Zhengfei s-a declarat optimist.
 

Iată ce a spus oficialul:

„Nu cred că ar fi o problemă, doar că va lua ceva timp. Când spun că "ia timp", mă refer la piaţa externă, pentru că ne vom întoarce pe piaţa externă anul viitor şi anul de după.”

Huawei speră să pice la o înţelegere cu Google/ Administrația Tump, dar a accelerat și dezvoltarea lui Harmony OS, care ar fi la doar 6-9 luni de apariţia pe telefoane.

Dacă Huawei poate replica evoluţia din China în T3 2019 la nivel internaţional, oricând în următorii 2 ani, locul întâi e ca şi asigurat în faţa celor de la Samsung. Şi cum nici Apple şi nici Xiaomi nu stau degeaba, nimeni din top 3 nu are locul asigurat la începutul deceniului următor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×