Reduceri și Campanii Online #389: Azi Notino, Cărturești, QuickMobile, IT Galaxy [...]

623 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #389: Azi Notino, Cărturești, QuickMobile, IT Galaxy [...]</b>Cu pași repezi ne apropiem de sărbătorile de iarnă și în cazul în care nu vreți să lasați cumpărăturile pe ultima sută de metri, ar fi momentul ideal să vă achiziționați produsele dorite încă de pe acum

Cu pași repezi ne apropiem de sărbătorile de iarnă și în cazul în care nu vreți să lasați cumpărăturile pe ultima sută de metri, ar fi momentul ideal să vă achiziționați produsele dorite încă de pe acum. În ajutorul vostru venim cu lista de mai jos ce include cele mai proaspete oferte din online. De asemenea, la final de articol găsiți sub formă de recomandare un produs erou al zilei. 

Produsul erou al zilei:

Astăzi în oferta Altex.ro puteți găsi smartphone-ul Samsung Galaxy A40 cu 4 GB RAM, 64 GB stocare și ecran FHD+ Super AMOLED de 5.9 inch la un preț de doar 879 lei. Pe lista sa de dotări mai bifăm scanner-ul de amprente, camera duală de 16 + 5 mpx din spate, camera selfie de 25 mpx și procesorul Exynos 7885. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×