Reduceri și Campanii Online #396: Azi eMAG, PC Garage, Notino, Altex [...]

994 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #396: Azi eMAG, PC Garage, Notino, Altex [...]</b>Noul an este oficial aici și aduce la pachet și multe promoții proaspete din partea retailerilor. Noi v-am pregătit o listă mai jos ce include cele mai proaspete campanii din online și rămâne să vă convingeți dacă

Noul an este oficial aici și aduce la pachet și multe promoții proaspete din partea retailerilor. Noi v-am pregătit o listă mai jos ce include cele mai proaspete campanii din online și rămâne să vă convingeți dacă reducerile sunt chiar atât de atractive precum ni se sugerează de către comercianți. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Cheltuind doar 519 lei vă puteți achiziționa astăzi din oferta Altex.ro smartphone-ul Motorola Moto E6 Plus, telefon ce aduce ecran HD+ de 6.1 inch, procesor octa-core de 2.0 GHz, 4 GB RAM, 64 GB stocare și cameră duală de 13 + 2 mpx în spate. Are scanner de amprente și o baterie de 3000 mAh la interior. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×