Reduceri și Campanii Online #350: Azi Altex, eMAG, PC Garage, evoMAG [...]

697 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #350: Azi Altex, eMAG, PC Garage, evoMAG [...]</b>Weekend-ul mai că ne bate la ușă și asta înseamnă că mulți dintre noi vor avea în plan și ceva shopping online, mai ales ținând cont de vremea de afară. Vestea bună este că retailerii din online ne aduc multe promoții

Weekend-ul mai că ne bate la ușă și asta înseamnă că mulți dintre noi vor avea în plan și ceva shopping online, mai ales ținând cont de vremea de afară. Vestea bună este că retailerii din online ne aduc multe promoții în această perioadă, astfel că veți avea de unde alege și compara ofertele pentru a fi siguri că faceți o alegere bună. Găsiți mai jos lista celor mai noi oferte, iar la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile cei de la Altex.ro desfășoară campania "Happy Weekend" în cadrul căreia avem parte și de o secțiune speciale cu telefoane Huawei la reducere. Un model interesant este Huawei P20 care ajunge să coste doar 1.274 lei, preț deloc rău pentru un flagship de anul trecut și unul priceput pe partea foto. Are ecran FHD+ de 5.8 inch, 4 GB RAM și cameră duală în spate. Bonus, primiți și un voucher de 127 lei la achiziție.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×