Reduceri și Campanii Online #395: Azi eMAG, PC Garage, Altex, evoMAG [...]

996 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #395: Azi eMAG, PC Garage, Altex, evoMAG [...]</b>Deși Crăciunul a trecut, iată că reducerile continuă în mediul online și poate fi un moment oportun pentru a vă achiziționa produsele dorite la prețuri mai mici. Noi am făcut o plimbare prin ofertele retailerilor

Deși Crăciunul a trecut, iată că reducerile continuă în mediul online și poate fi un moment oportun pentru a vă achiziționa produsele dorite la prețuri mai mici. Noi am făcut o plimbare prin ofertele retailerilor și vă oferim mai jos o listă a celor mai noi astfel de promoții de care puteți profita. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

La un preț de doar 699 lei vă puteți achiziționa astăzi de pe site-ul Altex.ro smartphone-ul Motorola One Macro, device echipat cu display HD+ de 6.2 inch, procesor MediaTek Helio P70, 4 GB RAM, 64 GB stocare, baterie de 4000 mAh și cameră foto triplă în spate cu senzor macro. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×