Reduceri și Campanii Online #352: Azi eMAG, PC Garage, Altex, evoMAG [...]

773 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #352: Azi eMAG, PC Garage, Altex, evoMAG [...]</b>O nouă săptămână începe astăzi și vă întâmpinăm desigur cu o ediție proaspătă din seria Reduceri și Campanii Online. Descoperiți în lista de mai jos care sunt cele mai noi oferte propuse de către retaileri în mediul

O nouă săptămână începe astăzi și vă întâmpinăm desigur cu o ediție proaspătă din seria Reduceri și Campanii Online. Descoperiți în lista de mai jos care sunt cele mai noi oferte propuse de către retaileri în mediul online, iar așa cum v-am obișnuit, la final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile PC Garage aniversează 15 ani de la înființare și avem parte de promoții speciale. Astfel, la fiecare comandă veți primi un cadou special. Un exemplu este monitorul de gaming LG 32GK650F de 32 inch cu rată de refresh de 144Hz și timp de răspuns de 1 ms - monitor ce costă 2.509 lei. La achiziție primiți cadou căștile ASUS Cerberus! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×