Setul TV Box VORKE Z7 costă acum sub 200 lei pe GeekBuying; Are 4 GB RAM și rulează Android 9.0

757 ori
<b>Setul TV Box VORKE Z7 costă acum sub 200 lei pe GeekBuying; Are 4 GB RAM și rulează Android 9.0</b>Pentru cei aflați în căutarea unui TV Box avem astăzi o recomandare tare interesantă din partea GeekBuying.com, fiind vorba despre modelul VORKE Z7 care grație unui cod promo pe care îl veți afla din rândurile următoare

Pentru cei aflați în căutarea unui TV Box avem astăzi o recomandare tare interesantă din partea GeekBuying.com, fiind vorba despre modelul VORKE Z7 care grație unui cod promo pe care îl veți afla din rândurile următoare ajunge să coste sub 200 lei. Este dispozitivul prin care veți aduce un nou suflu televizorului vostru fără funcții smart și modalitate prin care vă veți putea bucura de streaming online și aplicații direct pe TV.

VORKE Z7

Acest TV Box vine echipat cu un procesor quad-core Allwinner H6, soluție grafică Mali-T720, 4 GB RAM LPDDR3 și cu 64 GB de stocare flash. Are și slot pentru carduri microSD, port LAN pentru internet, dar și conexiune Wi-Fi 2.4 GHz. Tot pe partea de conectivitate mai întâlnim aici un port AV, HDMI, 1x port USB 2.0 și un port USB 3.0.

VORKE Z7

VORKE Z7 aduce suport multi-limbă și printre alte funcții ale sale mai avem și DLNA, Miracast, respectiv suport pentru redarea materialelor ISO. Dispozitivul de față are și suport pentru tehnologia HDR+ și poate reda materiale video cu rezoluție maximă de până la 6K. De asemenea, ca OS avem aici o versiune modificată de Android 9.0 Pie.

Folosind codul promo VORKZ7 în secțiunea de comandă de pe GeekBuying puteți cumpăra acest TV Box pentru suma de doar 39.99 dolari ~ 170 lei. Îl găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×