Samsung Galaxy M40 va avea un decupaj bulină în ecran pentru camera selfie; Lansarea are loc luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 993 ori
<b>Samsung Galaxy M40 va avea un decupaj bulină în ecran pentru camera selfie; Lansarea are loc luna viitoare</b>La câteva zile distanță de la apariția unui benchmark pentru Samsung Galaxy M40 iată că ajung online și extra detalii despre acest viitor smartphone. Aflăm în primul și în primul rând faptul că lansarea sa este programată

La câteva zile distanță de la apariția unui benchmark pentru Samsung Galaxy M40 iată că ajung online și extra detalii despre acest viitor smartphone. Aflăm în primul și în primul rând faptul că lansarea sa este programată pentru luna iunie și că inițial device-ul va sosi pe piața din India la un preț estimat de 315 euro în condițiile în care se va baza pe un pachet hardware mid-range. 

Știam din scăparea anterioară faptul că telefonul va adopta de această dată un procesor Qualcomm Snapdragon 675 și nu o soluție Exynos și că la pachet vom mai găsi 6 GB RAM și 128 GB de stocare. Detaliile proaspăt dezvăluite astăzi mai indică și prezența unei baterii de 5000 mAh și a unei camere foto triple în partea din spate.

De asemenea, se vorbește despre prezența unui ecran Infinity-O cu decupaj bulină pentru camera selfie - abordare pe care până în momentul de față am văzut-o doar pe flagship-urile Galaxy S10. Android 9.0 Pie se va afla la bordul acestui device alături de interfața One UI aplicată peste și rămâne de văzut dacă vor fi aduse și alte dotări de flagship aici, poate și un scanner de amprente integrat în ecran chiar. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×