Syllable D900s Mini este o pereche de căşti Bluetooth la mega reducere în acest moment, cu livrare gratuită

2.697 ori
<b>Syllable D900s Mini este o pereche de căşti Bluetooth la mega reducere în acest moment, cu livrare gratuită</b>Dacă Apple va renunța într-adevăr la jack-ul audio de 3.5 mm de pe noul iPhone, atunci este indicat să ne alegem și o pereche de căști Bluetooth încă din timp. Un astfel de headset este Syllable D900s Mini, produs ce beneficiază în această perioadă de

Dacă Apple va da tonul renunţării la jackul audio, ne aşteptam la o invazie de headseturi Bluetooth pentru milioanele de modele iPhone ce se vor vinde şi vor avea nevoie de astfel de accesorii. Ne pregătim din timp cu un device precum Syllable D900S Mini, o pereche de căşti wireless, care tocmai primeşte o reducere atractivă.

Spre exemplu Gearbest are produsul la reducere pentru următoarele 21 de ore, contra sumei de 53.99 dolari. Produsul se mai găseşte şi pe Amazon UK şi este o pereche de căşti Bluetooth cu design aratos, iar imprimeul mă duce cumva cu gândul la nişte butoni eleganţi de purtat la costum. Acest headset in ear este rezistent la apă, cu certificare IPX4 şi vine cu suport apt-x şi microfon integrat.

Syllable D900s Mini permite şi realizarea de apeluri telefonice şi oferă un timp de convorbiri de 4 ore, dar şi 4 ore de playback muzical. Încărcarea durează 2 ore şi se face cu un cradle special şi elegant. Accesoriul are o perioadă de standby de 90 ore de ore şi vine cu suport Bluetooth 4.0. Are o acoperire de 10 metri şi o capacitate a bateriei de 65 mAh.

Produsul, ideal pentru un jogging pe timp de vara va sosi în curând în teste la Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×