Teclast X16 Plus este o tabletă 2 în 1 ce suportă playback video 4K; costă doar 139.89 dolari în acest moment

1.127 ori
<b>Teclast X16 Plus este o tabletă 2 în 1 ce suportă playback video 4K; costă doar 139.89 dolari în acest moment</b>În gama producătorului chinez Teclast regăsim în acest moment și tableta X16 Plus, un dispozitiv 2 în 1 ce se poate transforma foarte ușor într-un notebook veritabil prin atașarea unei tastaturi dock. Pe site-ul GearBest.com această tabletă are un preț de

Tabletele 2 în 1 par a cuceri piața la ora actuală, dispozitive ce îndeplinesc cu brio atât rolul de tabletă propriu-zisă, dar și pe acela de notebook odată ce atașăm o tastatură dock. Teclast X16 Plus este un asemenea produs ce ne oferă dotări mid-range, un design atractiv și sistemul de operare Android 5.1.

Avem la dispoziție un display IPS de 10.6 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli, un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 de 1.44 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins cu ajutorului unui card microSD cu până la 128 GB. Tableta ne mai aduce și două camere foto de 2 megapixeli la pachet.

În continuarea listei de specificații avem un port microUSB v2.0, un port microHDMI și un jack audio de 3.5 mm prin care putem atașa un headset sau de ce nu, o boxă portabilă pentru un boost al volumului. Tot pe partea de conectivitate regăsim WiFi, Bluetooth 4.0, și suport 3G de asemenea.

Tableta Teclast X16 Plus cântărește 623 grame și măsoara doar 7 mm în grosime, carcasa sa fiind locul în care se află bateria de 28500 mWh care ne promite mai bine de 7 ore de autonomie într-un regim de utilizare continuu. De specificat și faptul că tableta de față ne oferă suport pentru redarea de materiale video la rezoluție 4K Ultra HD.

Aflați că tableta sosește într-o carcasă uni-body realizată din metal, material ce astfel îi oferă un look premium. Dacă specificațiile și design-ul acestei tablete v-au atras atenția, puteți găsi mai multe detalii pe gearbest.com, site unde tableta este comercializată la un preț de doar 139.89 dolari.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×