TomTop vine cu reduceri pentru vehicule electrice! Bicicleta FIIDO D2 ar putea fi companionul tău în această vară

727 ori
<b>TomTop vine cu reduceri pentru vehicule electrice! Bicicleta FIIDO D2 ar putea fi companionul tău în această vară</b>În această perioadă mulți retaileri oferă discount-uri mari pentru vehiculele electrice și pe lângă trotinete există și biciclete interesante pentru care puteți opta. Un exemplu este modelul FIIDO D2, o bicicletă electrică

În această perioadă mulți retaileri oferă discount-uri mari pentru vehiculele electrice și pe lângă trotinete există și biciclete interesante pentru care puteți opta. Un exemplu este modelul FIIDO D2, o bicicletă electrică vândută de către TomTop la un preț special în aceste zile și care se va livra în 3-5 zile lucrătoare grație faptului că pleacă din depozitul european al retailerului. 

FIIDO D2

Aflați că această bicicletă este realizată dintr-un aliaj de aluminiu, material suficient de rigid pentru a suport o greutate maximă de 120 kg. Vehiculul în sine cântărește 19 kg și după cum se poate vedea și în imagini, plierea sa este posibilă pentru depozitarea în locuri înguste sau transportul rapid dintr-o locație în alta cu mașina.

FIIDO D2

Motorul de 250W de la interior oferă vieze de până la 25km/h, iar bateria ne promite între 20-35 km autonomie în modul complet electric sau până la 40-50 km în modul de asistare electrică unde veți pedala. Șaua se poate regla, există un suport USB pentru telefon, dar și suspensie pentru reducerea șocurilor. Are corpuri de iluminare LED și frână pe discuri față/spate.

Puteți cumpăra bicicleta electrică FIIDO D2 pentru suma de 467.67 euro din oferta TomTop, fără extra taxe la livrare. Promoții aveți și pentru produsele Xiaomi aici!  

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×