TomTop revine cu reduceri pentru produsele Xiaomi: Căști wireless, routere și camere video de supraveghere în ofertă

1.197 ori
<b>TomTop revine cu reduceri pentru produsele Xiaomi: Căști wireless, routere și camere video de supraveghere în ofertă</b>Din când în când retailerii de origine chineză mai vin și cu promoții tematice, fix precum se întâmplă astăzi când descoperim o campanie axată strict pe produsele Xiaomi care beneficiază de discount-uri atractive pe site-ul TomTop

Din când în când retailerii de origine chineză mai vin și cu promoții tematice, fix precum se întâmplă astăzi când descoperim o campanie axată strict pe produsele Xiaomi care beneficiază de discount-uri atractive pe site-ul TomTop. Sunt multe electronice cu prețuri accesibile pe care vi le puteți achiziționa, iar în rândurile de mai jos descoperiți câteva recomandări.

TomTop

Printre reducerile de care v-am povestit în primele rânduri se numără și căștile wireless Xiaomi QCY T1C care în această perioadă ajung să coste doar 19.56 euro în oferta celor de la TomTop. Au autonomie de până la 5 ore de playback audio și permit totodată și realizarea de apeluri telefonice. Un alt produs interesant este și routerul Xiaomi Mi Router 4A cu suport Gigabit care costă acum doar 29.66 euro.

TomTop

De asemenea printre produsele care ne-au mai atras atenția se numără și camera video de supraveghere numită Xiaomi Dafang care pentru suma de doar 27.86 euro aduce un plus de siguranță în căminul vostru. Filmează la rezoluție Full HD, are un mod de captură IR pe timp de noapte și este echipată și cu microfon astfel că poate fi utilizată și pentru monitorizarea celui mic.

Lista completă de reduceri Xiaomi poate fi accesată de pe site-ul TomTop.com și mai multe promoții găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×