ASUS ZenFone 6: Design ergonomic, complex, meşteşugit

725 ori
<b>ASUS ZenFone 6: Design ergonomic, complex, meşteşugit</b>ASUS ZenFone 6 este un telefon care la primul contact se arată ca o "bestie lucioasă din sticlă şi metal". E ca un automobil de fiţe mai masiv, un Cadillac şi îi iertăm masivitatea pentru că are cea mai generoasă baterie de flagship din 2019.

ASUS ZenFone 6 este un telefon care la primul contact se arată ca o "bestie lucioasă din sticlă şi metal". E ca un automobil de fiţe mai masiv, un Cadillac şi îi iertăm masivitatea pentru că are cea mai generoasă baterie de flagship din 2019. Sincer vorbind nici nu mai pare aşa masiv când vezi că la 190 de grame e mai uşor cu 16 grame decât OnePlus 7 Pro. Altă diagonală totuşi...

Video-review ASUS Zenfone 6, secțiunea design

Măsoară 9.2 mm în talie, ceea ce e multicel, dar iarăşi, bateria scuză tot. Are sticlă lucioasă în spate şi fata şi o ramă metalică solidă între ele. Greutatea e bine echilibrată, ceea ce mai scade din senzaţia de telefon XL. Gorilla Glass oferă protecţie în spate şi faţa, iar aderenta este OK şi nu am simţit vreo tendinţă de alunecare. Spatele e magnet de amprente şi grăsime, iar o husă e obligatorie (avem una la pachet).

Mecanismul camerei rotative merită poate cele mai multe laude la capitolul măiestrie de design. Asta mai ales când ştii cu ce se mănâncă. Am reţinut din prezentarea oficială de la Valencia date precum: mecanism din Liquidmetal, 13 rotiţe şi mecanisme rotative, inspiraţie de la industria ochelarilor de vedere şi componente care se flexează fix ca rama de la ochelari.

ZenFone 6 vine pe nuanţele Negru Midnight şi Argintiu Twilight, aceasta din urmă fiind clar mai arătoasă şi inspirată de industria auto (sticla pare metal lucios). Lipsa de breton sau decupaj e un plus, dar ar trebuit să ducă şi la muchii mai subţiri ale ecranului. Bărbia e chiar măricică, dar îi da personalitate telefonului, la fel ca şi mecanismul rotativ cu motoraş stepper şi Liquidmetal.

Curbura spatelui pe margini îi permite acestui telefon să stea comod în palmă, iar butoanele au feedback bun. E unul din acele cazuri când un telefon nu arata cel mai sexy, dar compensează prin măiestria construcţiei.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×