Orange Hot Summer revine! Reduceri la telefoane, tablete și accesorii în funcție de temperatura de afară

1.090 ori
<b>Orange Hot Summer revine! Reduceri la telefoane, tablete și accesorii în funcție de temperatura de afară</b>Printre cele mai populare campanii oraganizate de către operatorul Orange România avem și promoția intitulată "Hot Summer" care potrivit companiei portocalii se desfășoară an de an încă din 2009

Printre cele mai populare campanii oraganizate de către operatorul Orange România avem și promoția intitulată "Hot Summer" care potrivit companiei portocalii se desfășoară an de an încă din 2009. Am avut o asemenea ofertă și anul trecut, iar conceptul se păstrează astfel că fiecare grad peste nivelul de 20 grade ne aduce o reducere de 1% sau chiar mai mult în cazul în care temperaturile sunt mai mici de 20°.

Orange Hot Summer

De asemenea, în zilele în care temperatura de afară trece de pragul de 30 grade vom beneficia de 15% reducere aniversară aplicată pentru telefoane, tablete, dar și accesorii. Astăzi de exemplu când în termometre este afișată temperatura de 21 grade Celsius, Orange România ne oferă un discount de 5% la achiziția unui smartphone cu abonament, sau a unui accesoriu.

Huawei P Smart Z

Un exemplu de telefon este noul Huawei P Smart Z, primul din portofoliul companiei chineze ce adoptă o cameră selfie pop-up de dragul de a oferi o experiență edge-to-edge fără întreruperi. Acesta are ecran FHD+ de 6.59 inch, procesor Kirin 710, 4 GB RAM + 64 GB stocare flash și cameră duală în spate. Doar astăzi costă 103.55 euro cu abonament Orange ME 21, având aplicat discount-ul de 5%.

Promoția are loc în perioada 8 iulie - 2 septembrie. Găsiți mai multe detalii despre campania Orange Hot Summer aici, iar mai jos aveți o listă către fiecare categorie de produse ce se bucură de reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×