Samsung Galaxy Tab S5e este o nouă tabletă de 10.5 inch; Are 4 difuzoare și talie de doar 5.5 mm

1.914 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S5e este o nouă tabletă de 10.5 inch; Are 4 difuzoare și talie de doar 5.5 mm</b>Samsung a început devreme lansările de produse în această lună, chiar înainte de 20 februarie. Astăzi a anunţat o nouă tableta, pe numele său Galaxy Tab S5e. Produsul este special gândit pentru conectivitate şi divertisment

Samsung a început devreme lansările de produse în această lună, chiar înainte de 20 februarie. Astăzi a anunţat o nouă tableta, pe numele său Galaxy Tab S5e. Produsul este special gândit pentru conectivitate şi divertisment, la un preţ atractiv.

Galaxy Tab S5e

Tableta surprinde printr-o talie incredibil de subţire şi nu aruncăm prea uşor cu cuvântul "incredibil" aici. Măsoară doar 5.5 mm în grosime şi cântăreşte doar 400 de grame. Îmi e şi frică să mă gândesc la un bend test în aceste condiţii. Terminalul vine pe argintiu, negru şi auriu, iar la bord se află o baterie de 7040 mAh ce ar trebui să ofere până la 14.5 ore de autonomie.

Terminalul vine cu noul Bixby 2.0 şi suportă şi DeX, devenind inocuitor de PC, prin interacţiunea cu tastatură şi mouse. Device-ul integrează un ecran de 10.5 inch Super AMOLED cu aspect 16:10 şi rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli. Are procesor Qualcomm Snapdragon 670 octa core şi vine cu Android Pie preinstalat.

La bord se află difuzoare tunate de AKG, 4 la număr şi cu surround. Mai găsim şi 64 GB de stocare pe device, slot microSD şi 4 GB RAM. Aparent există şi o versiune cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare la nivel internaţional. Pe partea foto avem o cameră principală de 13 MP cu filmare 4K şi frontală de 8 MP.

Produsul ajunge în Europa începând cu al doilea trimestru al acestui an, iar preţurile vehiculate ar fi 399 de dolari pentru modelul cu 4 GB RAM.  Vine pe negru, gri şi auriu. Ulterior apar şi versiuni LTE. Samsung oferă şi securitate sporită aici, printr-o combinaţie de cititor de amprente şi scanare facială.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×