Turul Magazinelor #556: Samsung Galaxy M10 la preţ excelent, cel mai ieftin televizor Full HD, clonă Chromecast şi proiector HD sub 400 lei

1.763 ori
<b>Turul Magazinelor #556: Samsung Galaxy M10 la preţ excelent, cel mai ieftin televizor Full HD, clonă Chromecast şi proiector HD sub 400 lei</b>Azi avem pentru voi numai produse ieftine şi nici unul nu sare de 1000 de lei. Majoritatea stau şi sub 500 de lei, dacă ne uităm cu atenţie. Avem o colecţie de jocuri clasice de PS4 la reducere, o cameră auto DVR la preţ bun

Azi avem pentru voi numai produse ieftine şi nici unul nu sare de 1000 de lei. Majoritatea stau şi sub 500 de lei, dacă ne uităm cu atenţie. Avem o colecţie de jocuri clasice de PS4 la reducere, o cameră auto DVR la preţ bun şi o boxă Sony destul de atractivă. Apare şi un telefon entry level Samsung la o sumă corectă, dar şi cel mai ieftin televizor Full HD văzut de mine. Toate acestea, plus un combo de clonă Chromecast + proiector care uimeşte. Iată ofertele:

1. Samsung Galaxy M10

Samsung Galaxy M10

Cel mai accesibil telefon Samsung din generaţia 2019 este acest Samsung Galaxy M10, care vine ca înlocuitor pentru modelele Galaxy J. Terminalul costă sub 750 lei la evoMAG.ro şi aduce un procesor Exynos 7870 octa core, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Are ecran generos de 6.22 inch şi o cameră duală în spate chiar, de 13 MP + 5 MP. Are şi jack audio şi rezoluţie HD+ pentru ecran. Atenţie, mai sunt doar 2 bucăţi în stoc!

2. Boxă portabilă Sony SRSXB10B

Sony SRSXB10B

eMAG.ro are o boxă portabilă Sony la reducere, la suma de doar 169 lei. E un model binişor dotat şi cu multe recenzii pozitive din ce văd. Are şi Bluetooth şi NFC şi WiFi, dar şi rezistenţa la stropire şi EXTRA BASS. Are o rază de acţiune de 10 m şi vine cu jack audio şi port microUSB. Autonomia de 16 ore impresionează şi poate prelua şi apeluri telefonice.

3. Cameră auto DVR 2Drive EXECUTIVE 

DVR 2Drive EXECUTIVE

Tot la eMAG.ro, ca parte a reducerilor de Paşte am găsit această cameră auto cu DVR şi care vine la pachet cu card microSDHC de 8 GB. Costă doar 179 lei şi vine cu captură Full HD şi senzor de 12 MP. Poate realiza inclusiv captură nocturnă, având suport Night Vision. Conţinutul capturat se vede pe ecranul de 3 inch, iar camera este alimentată de la bricheta auto.

4. Reduceri la jocuri hit PS4 pe Altex.ro:

Spider-man PS4

5. Televizor Orizont 24ZT5000, 60 cm, FHD

Orizont 24ZT5000

Acesta este poate cel mai ieftin televizor Full HD văzut vreodată de mine, la suma de 449 lei. E drept că este şi mic, având în vedere diagonala de 60 de cm, dar aparent are un panou LED, ceea ce nu e puţin lucru. Integrează două boxe de 3W, 1 port USB, un SCART, VGA şi Y/Pb/Pr x1 mini. Nu îi lipsesc nici HDMI-ul şi slotul CI+.

6. Combo dongle + proiector

Dongle TV

Poate cel mai bun combo găsit vreodată de mine este acesta de la GearBest.com: pe de o parte avem o clonă de Chromecast, un dongle HDMI la doar 67 lei şi pe de altă parte un proiector HD la doar 377 lei, care scoate imagini cu diagonală până la 180 inch. Dongle-ul este unul cu WiFi, HDMI şi output 1080p şi este compatibil cu Android, Mac OS, iOS, Windows 8.1, suportând mirroring inclusiv pentru jocuri. 

Videoproiector

Mă fascinează şi promisiunea proiectorului de rezoluţie 1280 x 720 pixeli, pentru că aşa ceva e rezervat de obicei produselor peste 1500 lei. Are conexiune VGA, DC, AV in/out, HDMI şi 2 USB-uri. Integrează până şi difuzoare la acest preţ, care sună a greşeală de o cifră. Cu cele două combinate vă puteți crea o experienţă multimedia excelentă la sub 500 de lei. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×