OnePlus 7 are data de lansare confirmată: 14 mai, cu evenimente în 4 oraşe de pe glob; Iată cât costă biletele de participare

1.344 ori
<b>OnePlus 7 are data de lansare confirmată: 14 mai, cu evenimente în 4 oraşe de pe glob; Iată cât costă biletele de participare</b>OnePlus a promis că va dezvălui ceva special legat de lansarea lui OnePlus 7 astăzi, pe 23 aprilie. Se pare că e vorba despre confirmarea evenimentelor de debut. Firma chineză ar fi pregătit lansarea pentru 14 mai, în 4 oraşe

OnePlus a promis că va dezvălui ceva special legat de lansarea lui OnePlus 7 astăzi, pe 23 aprilie. Se pare că e vorba despre confirmarea evenimentelor de debut. Firma chineză ar fi pregătit lansarea pentru 14 mai, în 4 oraşe de pe glob.  Aflasem că 14 mai e data aleasă pentru lansare de ceva vreme, dar fără o confirmare 100% oficială până acum.

Ei bine, CEO-ul OnePlus a făcut o postare legată de acea dată, însoţită de teasere legate de locaţie. Evenimentul principal are loc în New York, la Pier 94 şi simultan au loc şi show-uri de lansare în Londra şi în Bangalore, India. În mod inedit China primeşte un eveniment de lansare în Beijing pe 16 mai. 

Biletele de participare vor începe să se vândă de pe 25 aprilie, iar cele early bird pentru conferinţa de la Londra sunt deja disponibile. Preţul pentru evenimentul din SUA este de aproximativ 30 de dolari, dar aceea este sumă minimă, existând şi variante de bilet Standard sau Plus One, cu preţ mai mare. Se pot cumpăra de aici.

În ultimele zile CEO-ul OnePlus a confirmat existenţa unui OnePlus 7 Pro, pe lângă modelul standard şi ştim că va sosi şi o versiune 5G. Varianta Pro şi 5G vor aduce un ecran de 90 Hz şi cameră selfie pop up. Toate noile modele au procesor Snapdragon 855 şi aveţi aici lista de specificaţii.

Evenimentul va fi transmis live pe YouTube de la ora 17:00, ora Romaniei pe 14 mai. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×