Turul Magazinelor #636: Televizor QLED la preţ ridicol de mic, telefoane midrange sub 1000 lei şi MOTO RAZR 2019 listat în România

6.134 ori
<b>Turul Magazinelor #636: Televizor QLED la preţ ridicol de mic, telefoane midrange sub 1000 lei şi MOTO RAZR 2019 listat în România</b>De data asta am revenit cu Turul Magazinelor în format complet, adică mare, adică 6 produse şi vreo 2-3 sunt reduceri cum nu aţi văzut nici măcar de Black Friday. Am găsit un televizor QLED generaţie 2019 extrem de ieftin şi am prins şi un iPhone XS..

De data asta am revenit cu Turul Magazinelor în format complet, adică mare, adică 6 produse şi vreo 2-3 sunt reduceri cum nu aţi văzut nici măcar de Black Friday. Am găsit un televizor QLED generaţie 2019 extrem de ieftin şi am prins şi un iPhone XS la reducere bună. Avem şi telefoane midrange în picaj de preţ, unul Nokia şi unul Motorola, dar şi un inedit dispozitiv anti sforăit ca bonus de final. Nu uităm nici de Motorola RAZR 2019, listat în România. Iată ofertele zilei:

1. Televizor QLED Samsung 109 cm

Televizor QLED Samsung 109 cm

Mai ţineţi minte când includeam în Turul Magazinelor televizoare QLED şi ne bucurăm că au picat sub 3000 de lei? Acum am găsit unul model 2019 la sub 2300 de lei la evoMAG, ceea ce mi se pare fantastic. Este un model de 109 cm, cu rezoluţie 4K, funcţii smart, WiFi, Bluetooth şi slot CI+. Are şi funcţie specială de gaming, se poate adapta la decorul din jur şi nu suferă burn în ca OLED-urile, având şi o gamă mai largă de culori decât ele.

Are şi asistent vocal Bixby şi poate controla dispozitive inteligente din casă.

2. Nokia 6.2

Nokia 6.2

Mi-a furat privirea această ofertă de la Altex.ro pentru Nokia 6.2. Telefonul anunţat la IFA 2019 la început de toamnă costa doar 899 lei, deşi vine cu o cameră tripla destul de capabilă în spate. Dispune de o cameră principală de 16 MP, una ultra wide de 8 MP, una Bokeh de 5 MP şi filmează în 4K. Are şi camera selfie de 8 MP şi un procesor Snapdragon 636, plus o baterie de 3500 mAh. Ecranul de 6.3 inch are suport HDR10, iar terminalul vine cu un Android 9.0 Pie curat şi stock, actualizat rapid la Android 10.

3. Motorola One Macro

Motorola One Macro

Pe parcursul a câteva săptămâni telefonul a ajuns de la 899 lei la 799 lei şi acum la 699 lei. Îl găsiţi la această sumă la Altex şi avem de-a face cu un telefon midrange cu o cameră triplă în spate. Se remarca prin designul solid şi arătos, cu un degrade albastru interesant. Are o cameră Macro superioară celei de pe Xiaomi Redmi Note 8 Pro şi o baterie foarte generoasă. Nici cu acustică nu stă rău şi are un Android curat la bord. Preţ corect pentru un telefon cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

4. iPhone XS

iPhone Xs

iPhone XS a scăzut de ceva vreme sub pragul psihologic de 4000 de lei, iar PC Garage îl are chiar la 3.899 lei. Diferenţele de performanţă între acest model şi iPhone 11 Pro ar trebui să fie insesizabile, la utilizarea de zi cu zi. Terminalul de faţă are şi o cameră ceva mai sexy decât cea urâtă de pe iPhone 11 Pro, dacă e să fim sinceri. În plus, are un ecran foarte luminos şi un format prietenos cu utilizarea cu o singură mână, având în vedere diagonală de 5.8 inch, grosimea de 7.7 mm şi greutatea de 177 de grame.

5. Motorola RAZR 2019

De abia anunţat în Europa în această săptămână, Motorola RAZR 2019 a fost deja listat de Quickmobile.ro. Costă 8.999 lei şi vine cu 128 GB stocare, 6 GB RAM şi procesor Snapdragon 710. Este un telefon pliabil cu clapetă, diferit de ce au lansat Samsung şi Huawei în acest an. Are un look de fashion phone, construcţie premium, este elegant şi uşor de folosit cu o singură mână. Invocă nostalgie, dar şi futurism şi are un aspect 21:9 care s-a popularizat mult în 2019. Include până şi un mod RETRO care imita experienţa de pe Moto RAZR v3 din 2004.

Dispozitiv anti sforăit SL70

BONUS: Produsul surpriză de azi e dat de Plantum.ro şi este un dispozitiv anti sforăit SL70. Costă 821 de lei şi are rolul de a reduce sforăitul, a asigura o noapte odihnitoare şi cred ca poate ajuta şi cu apneea din timpul somnului. Poate detecta sforăitul şi să îl prevină prin emiterea unui impuls sonor şi de vibraţie în ureche. Are şi o analiză a precisă a sforăitului şi un jurnal zilnic pentru sforăit. Cântăreşte doar 13 grame şi are afişaj şi grafice pentru problemele respiratorii, pe care le puteți analiza după ce v-ați trezit.

Este compatibil şi cu telefoanele Android şi iOS pentru a prelua datele de pe el.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×