Samsung Galaxy S11 ar urma să aibă ecran de 120 Hz, conform unei scăpări din One UI 2.0 beta

2.004 ori
<b>Samsung Galaxy S11 ar urma să aibă ecran de 120 Hz, conform unei scăpări din One UI 2.0 beta</b>Deseori codul sursă al unui software nou dezvăluie detalii despre un telefon nelansat încă. Se întâmplă şi pentru Samsung Galaxy S11, care ar urma să vină cu un ecran cu refresh rate de 120 Hz, conform unei scăpări din One UI 2.0 beta.

Deseori codul sursă al unui software nou dezvăluie detalii despre un telefon nelansat încă. Se întâmplă şi pentru Samsung Galaxy S11, care ar urma să vină cu un ecran cu refresh rate de 120 Hz, conform unei scăpări din One UI 2.0 beta.

Dacă multă lume a criticat Galaxy Note 10 pentru că nu are ecran de 90 Hz, se pare că Galaxy S11 face direct saltul la 120 Hz. Asta deducem dintr-o serie de capturi cu opţiuni ascunse în One UI 2.0 Beta. Acest release a venit pe Galaxy Note 9 în Coreea de Sud, după cum v-am informat recent. Capturile de ecran au fost partajate de către zvonacul Ice Universe, care indică faptul că One UI 2.0 va avea un mod de a schimba refresh rate-ul, iar 120 Hz este o opţiune.

Samsung Galaxy S11 ar urma să aibă ecran de 120 Hz, conform unei scăpări din One UI 2.0 beta

Poţi trece de la 60 la 120 Hz manual sau automat. Ce e drept au mai fost indicii că ecranul viitorului flagship va avea această abordare. Nu de alta, dar procesorul Exynos 990suportă ecrane de 120 Hz şi e primul de la Samsung cu această funcţionalitate. În general asociem aşa un refresh rate cu un telefon de gaming că ASUS ROG Phone II, nu un flagship standard. Avantajele unui display de gen?

Animaţii de 2 ori mai fluide decât un panou clasic de 60 Hz şi o experienţă mai rapidă de utilizare, plus responsiv itate crescută. Jocurile vor avea o mişcare mai fluidă şi rapidă şi totul va "curge" pe ecran. Samsung nu e deloc străină de acest tip de ecrane, furnizându-le pentru companii că Razer spre exemplu sau chiar ASUS. Astfel Samsung lasă loc şi pentru un viitor telefon de gaming, cu ecran similar.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×