Turul Magazinelor #643: Xiaomi Mi 9T Pro, OnePlus 7T la reducere, PC gaming şi Moto One Zoom la preţ mai mic

2.370 ori
<b>Turul Magazinelor #643: Xiaomi Mi 9T Pro, OnePlus 7T la reducere, PC gaming şi Moto One Zoom la preţ mai mic</b>După câteva Tururi de Magazine care au inclus foarte multe electronice şi electrocasnice, azi ne întoarcem la ce ştim să facem mai bine şi anume, telefoane. Am găsit azi reduceri la Xiaomi Mi 9T Pro, dar şi la

După câteva Tururi de Magazine care au inclus foarte multe electronice şi electrocasnice, azi ne întoarcem la ce ştim să facem mai bine şi anume, telefoane. Am găsit azi reduceri la Xiaomi Mi 9T Pro, dar şi la Xiaomi Mi MIX 3 5G. În plus, avem un Motorola One Zoom care primeşte primul discount, apoi un PC de gaming excelent la 2000 şi ceva de lei. Apare şi un OnePlus 7T la 2080 de lei şi un accesoriu inedit de încărcare de Apple Watch şi iPhone. Toate ofertele sunt mai jos:

1. Motorola One Zoom

Motorola One Zoom

E prima scădere de preţ pentru Motorola One Zoom şi noi suntem aici să o semnalăm. La cum cunoaştem noi Motorola şi Altex, în următoarele săptămâni mai pică preţul cu 200-300 lei. Cert e ca la debut telefonul costa 2000 de lei, iar acum e sub 1900 lei. Vorbim despre un telefon cu 4 camere în spate, din care una cu zoom optic 3X care poate chiar concura cu OnePlus 7 Pro ca detalii. Dotările sunt midrange spre high midrange şi amintesc de Galaxy A70 să zicem. Spatele arată într-un mare fel, cu acea cameră dreptunghiulară plus logo iluminat.

2. Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi Mi 9T Pro

Hai să nu spunem că e o super ofertă la Xiaomi Mi 9T Pro, ci mai degrabă "un preţ corect". Terminalul costă 1699 lei la evoMAG.ro, o sumă OK pentru un telefon cu procesor Snapdragon 855. Are 6 GB RAM, 64 GB stocare şi o cameră triplă în spate, cu senzori de 48 MP + 8 MP telephoto şi ultra wide de 13 MP. Avem şi cameră pop up selfie de 20 MP, care are luminiţe şi eliberează spaţiu în faţă, pentru un ecran edge to edge Super AMOLED imersiv.

3. Xiaomi Mi Mix 3 5G

Xiaomi Mi Mix 3 5G

În ziua de azi dacă vrei un telefon 5G în România trebuie să dai undeva la 4000-5000 lei pe el, poate mai mult. Cea mai ieftină variantă e totuşi Xiaomi Mi Mix 3 5G, care costă 1599 lei la PC Garage. Aduce procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM, 64 GB stocare şi un ecran AMOLED de 6.39 inch. Dispune de o cameră foto glisantă duală, cu senzori de 24 MP + 2 MP, dar şi o cameră duală principală cu doi senzori de 12 MP. Face poze bunicele ziua, chiar şi în condiţii de iarnă, cum l-am testat noi de altfel în ianuarie.

4. PC Gaming Diaxxa Winter Light

Diaxxa Winter Light

Vine perioada vacantelor de iarnă, când se lasă cu "gaming la gura sobei". Eu văd acest PC de 2299 lei de la Cel.ro ca un punct de pornire pentru upgrade-uri. Îmi place procesorul Ryzen 7, îmi place SSD-ul de 480 GB şi cei 16 GB RAM. Placa RX 470 cu 8 GB memorie nu e chiar rea, dar o poţi schimba cu ceva mai puternic. Practic, dacă îi cumperi un RTX 2060 pe la 1600 lei, ai la sub 4000 de lei unul dintre cele mai puternice PC-uri de gaming de pe piaţă.

5. Oneplus 7T

Oneplus 7T

OnePlus 7T nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar telefonul cu "camera biscuite" costă doar 2088 lei printr-un Flash sale la GearBest.com. Are 8 GB RAM, a fost primul telefon cu Android 10 preinstalat şi se remarcă prin ecranul de 90 Hz şi procesorul puternic Snapdragon 855+. Camera triplă din spate include un senzor de 16 MP ultra wide, o cameră telephoto de 12 MP şi una principală de 48 MP.

6. Încărcător wireless

Încărcător wireless

Mie îmi place curăţenia şi simetria. Nu suport să văd oamenii care îşi aruncă dispozitive care suportă încărcare wireless pe o "placă" de încărcare sau le înghesuie acolo. Acuma avem un dock elegant cu spaţiu special pentru iPhone şi spaţiu special pentru ceasul Apple Watch. Costă doar 23.94 dolari la Cafago.com şi are încărcare wireless rapidă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×