GBR Tronics deschide prima franciză Xiaomi din România: 3 etaje de "bunătăţi" pentru iubitorii de gadgeturi, un etaj Xiaomi cu noutăţi

3.311 ori
<b>GBR Tronics deschide prima franciză Xiaomi din România: 3 etaje de "bunătăţi" pentru iubitorii de gadgeturi, un etaj Xiaomi cu noutăţi</b>În luna mai a acestui an treceam prin Centrul Vechi din Bucureşti, aproape de Cărtureşti Carusel, pe strada Lipscani şi mi-a furat privirea o boxă. Vibra aşa tare că se mişca aerul în jurul său şi o membrană laterală trepida, iar muzica se auzea pe toată

În luna mai a acestui an treceam prin Centrul Vechi din Bucureşti, aproape de Cărtureşti Carusel, pe strada Lipscani şi mi-a furat privirea o boxă. Vibra aşa tare că se mişca aerul în jurul său şi o membrană laterală trepida, iar muzica se auzea pe toată strada. A fost momentul când am aflat că lumea cumpăra boxe Devialet care costă mii de euro... iar acum am revenit la acel magazin, GBR Tronics, reinventat drept prima franciză Xiaomi din România. Am fost la evenimentul de lansare şi am detalii mai jos.

Teo Păduraru

În primul rând am fost încântat să văd Xiaomi Mi Note 10, primul telefon cu camera de 108 megapixeli expus la etajul dedicat Xiaomi. E primul loc în care îl văd şi eu fizic şi vă recomand să mergeţi acolo pentru a-l vedea, pentru că ştiu că avem mulţi curioşi şi doritori printre cititorii noştri.. Să vă explic şi care e faza cu acest magazin: e creaţia a doi antreprenori pasionaţi de gadgeturi, geekşi şi nerzi, aşa cum chiar ei recunosc. Ne-a ţinut un speech Teo Păduraru, care s-a dovedit a fi foarte pasionat de toate gadgeturile de acolo. Nu cred că am mai văzut de ani buni pe cineva atât de pasionat (şi emoţionat) de jobul său şi am fost la sute de evenimente.

Aparate de bărbierit Wahl (inclusiv unul poleit cu aur)

La parter, imediat cum intri o să vezi aspiratoare Dyson, dar şi aparate de bărbierit Wahl (inclusiv unul poleit cu aur) şi o sumedenie de alte electronice şi electrocasnice. La subsol cobori în radiul audiofililor. E prima oară când văd boxe Marshall pe viu şi ca persoana care a avut chitara electrică şi amplificator Marshall, venerez căştile şi boxele datorită designului fantastic şi acusticii. Îmi place look-ul lor punk, rock cu acele butoane de sus.

Am văzut şi boxele scumpe Devialet, de 8000+ lei şi am auzit o păţanie în care o fată a dat cu piciorul din greşeala într-o boxă de gen, din faţa magazinului şi vibraţia era aşa puternică, că boxa "ţopăia" ca un peşte pe uscat pe toată strada Lipscani. Moment antologic. Am văzut şi căşti Bose, Sony, Sennheiser, boxe Sonos, dar şi un sistem KEF LS50 la 8999 lei. Câteva rafturi sunt pline numai cu boxe portabile JBL, în toate culorile şi mărimile Pământului. Avem şi căşti Momentum pe listă. Nu vă speriaţi de preţuri, au şi căşti/boxe la 200/300 lei.


 

Apropo, ca la orice deschidere de magazin sunt şi oferte:

  1. La cumpărături mari mari de 1000 de lei primeşti o priză Power Cube Original USB
  2. La cumpărături între 1500 şi 2000 de lei primeşti un powerbank Baseus MiniQ de 10.000 mAh
  3. La cumpărături de peste 2000 de lei primeşti o lampă On/Off

După parterul cu electrocasnice şi subsol cu echipament audio, ajungem la etajul 1. Acesta este rezervat exclusiv Xiaomi. Compania românească GBR Tronics a devenit cu această ocazie primul magazin franciza Xiaomi din România. Ei distribuie aproape toate produsele Xiaomi de pe piaţa europeană, de la trotinete electrice până la periuţe de dinţi inteligente. Xiaomi Mi Note 10 este de asemenea acolo, la 2599 lei.

Am văzut şi aspiratoare robot, lămpi, becuri inteligente, încărcătoare pentru telefonul mobil, un cântar electric, un Segway, trepiede, powerbank-uri, căşti wireless şi evident telefoane. Au Xiaomi Mi A3, PocoPhone, Redmi Note 7 şi toată selecţia pe care o găsiţi şi la magazinul Mega Mall. Am ataşat şi o listă cu preţuri fotografiate la faţa locului. Am văzut şi o sumedenie de filtre de apă, aparate de gătit orez, acea jucărie robot stil LEGO şi aş putea continua până mâine.

Roborock la 1999 lei

Era la raft şi un Roborock la 1999 lei, set top box 4K şi vreo 3 ceasuri Amazfit şi brăţări Mi Band una lângă alta. Amazfit Bip costă 399 lei aici şi am văzut şi rucsaci urbani şi nişte căşti speciale pentru cei care merg pe trotineta sau scuter, la suma de 199 lei bucata. Caştii i se aprinde automat un LED în spate când frânezi sau te opreşti brusc şi este emis un mesaj sonor. Teo Păduraru, fondator GBR Tronics a promis că oferă garanţie pe 24 de luni la toate produsele în România. Promite şi că GBR Tronics are 95% dintre produse permanent în stoc.

Acum avem două puncte în Bucureşti la care să ne oprim dacă suntem în căutare de produse Xiaomi noi, pe Lipscani numărul 68 şi la Mega Mall. Am făcut deja rost de Xiaomi Mi Note 10 de la GBR Tronics, cărora le mulţumim şi revenim cu review. Am rămas cu 3 lucruri de la acest eveniment: impresionat de subsolul cu echipamente audio, de povestea cu Devialet şi de entuziasmul vorbitorului pe Teo Păduraru.

Era şi un reprezentant Xiaomi la eveniment care părea încântat de colaborare. Mă aştept ca francizarea să continue şi să mai vedem şi alte magazine Xiaomi de gen în Bucureşti şi în toată ţara. Teo Păduraru a menţionat că va mai deschide repede încă două magazine: unul în Cluj şi încă unul în Bucureşti într-un mall.  Ideea este că în ciuda ascensiunii cumpărăturilor online, lumea vrea totuşi să "pipăie" produsul, să vadă cum se aude, cum se mişcă, un demo.

Viitorul pare a suna bine pentru Xiaomi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×