Ultimele oferte din noiembrie sunt la eMAG.ro prin November Hot Deals; Preţ bun la Xbox One S, Huawei P9 Lite (2017) şi purtabile

2.414 ori
<b>Ultimele oferte din noiembrie sunt la eMAG.ro prin November Hot Deals; Preţ bun la Xbox One S, Huawei P9 Lite (2017) şi purtabile</b>Luna noiembrie a intrat pe ultima sută de metri şi odată cu această ocazie vedem care sunt ultimele reduceri ale lunii care ne-a adus Black Friday. eMAG.ro a demarat în această săptămână campania November Hot Deals, cu discount de până la 40% pentru..

Luna noiembrie a intrat pe ultima sută de metri şi odată cu această ocazie vedem care sunt ultimele reduceri ale lunii care ne-a adus Black Friday. eMAG.ro a demarat în această săptămână campania November Hot Deals, cu discount de până la 40% pentru produsele sale. Am aruncat o privire peste ofertă şi am găsit câteva produse atractive.

1. Telefon mobil Huawei P9 Lite 2017, Dual Sim, 16GB, 4G, Black

La debut acest telefon costa cu vreo 200 sau chiar 300 de lei mai mult, iar acum Huawei P9 Lite (2017) a ajuns la suma de 799 lei. E vorba despre modelul cu 16 GB stocare aici şi 3 GB RAM. Atunci când testam la Mobilissimo.ro telefoane midrange, fie că e vorba despre un Moto G5S sau un Allview X4 Soul Style, mereu le comparăm cu acest device, prin prisma raportului calitate-preţ.

Terminalul are sticlă în spate şi faţa, ambele uşor rotunjite, arătând destul de premium în ciuda preţului. Camera sa se poate bate şi cu Xperia XA, poate chiar cu XA1 şi cu un ZenFone 3.

2. Ceas smartwatch Nokia Activite Steel, Black White

Atunci când Nokia a revenit pe piaţă la început de an, a început să ofere şi accesorii nu doar telefoane mobile. Un exemplu este acest purtabil elegant şi minimalist, care a ajuns să coste 399 lei, după o tăiere serioasă de preţ. Produsul este preluat de la firma care se axează pe sănătate şi fitness Withings şi ca atare stă bine la monitorizarea datelor vitale legate de sănătate.

Deşi arăta ca un ceas analogic, are o multitudine de senzori, care urmăresc sesiunile de fitness, somn şi paşii realizaţi. Are o autonomie de până la 8 luni şi vine cu o carcasă rezistentă din oţel inoxidabil. Vine şi cu funcţii speciale de monitorizare înot.

3. Brăţara fitness Huawei Fit, large, Titanium Grey/Black

Şi tot în zona tăierilor mari de preţuri la purtabile găsim un Huawei Fit, care încă mai costă 800 lei la unii retaileri. eMAG.ro îl are pe purtabil la 299 lei, cu funcţii ca monitorizare 24 din 24 a ritmului cardiac, antrenor personal şi rezistenţa la apă. Are şi curele care se pot schimba uşor şi alertă prin vibraţii atunci când pulsul vostru a urcat prea mult. Oferă şi alertă sedentarism şi alerte pentru mesajele primite pe telefon.

4. Consola Microsoft Xbox One Slim 500 Gb + Joc Assassin's Creed Origins

Chiar dacă această ofertă nu e la fel de bună precum cea de Black Friday, când Xbox One S costa doar 600 de lei, măcar acum în cei 979 lei pe care îi cere eMAG.ro e inclus şi jocul Assassin's Creed Origins. Consola oferă suport pentru grafică HDR şi 4K, fără a fi nevoie să plătiţi 2100+ lei pentru Xbox One X. Jocul Assassin's Creed Origins va duce în Egiptul Antic, la fondarea asasinilor şi include o hartă gigantică, oferind peste 40 de ore de joc.

Consola oferită aici are 500 GB stocare.

5. Maşina de pâine Philips HD9046/90, 1000 g, 14 programe, Negru

Cine preferă pâinea home made poate opta pentru această maşină de pâine de la Philips, care vine cu 14 programe şi costă 414 lei la eMAG.ro. Are programe speciale pentru copt pâine, dar şi pentru realizarea de cozonac, chiar şi cu umplutură de gem sau ciocolată. Vine cu 3 nivelul de rumenire, suport pentru crustă moale, medie sau neagră şi poate realiza pâini de până la 1000 de grame. Cel mai mare plus este silenţiozitatea să (sub 55 de decibeli).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×