Cele mai trăznite şi haioase căutări pe eMAG.ro: "câine ciu ua ua ua", "senvis şmecher" şi alte traznai

2.312 ori
<b>Cele mai trăznite şi haioase căutări pe eMAG.ro: "câine ciu ua ua ua", "senvis şmecher" şi alte traznai</b>Fiind final de an vedem retrospective, cifre câştigătoare sau evoluţii ale diferitelor companii, inclusiv cele locale, iar eMAG.ro ne-a prezentat cele mai căutate produse de pe site-ul sau, dar şi câteva căutări haioase. Începem cu cifre mai serioase, pen

Fiind final de an vedem retrospective, cifre câştigătoare sau evoluţii ale diferitelor companii, inclusiv cele locale, iar eMAG.ro ne-a prezentat cele mai căutate produse de pe site-ul sau, dar şi câteva căutări haioase. Începem cu cifre mai serioase, pentru ca la final de articol să ne hlizim împreună la căutările trăznite.

Aflaţi că numărul căutărilor pe eMAG.ro a crescut cu 65% în 2017 faţă de 2016, ajungând la 235.000.000. Cea mai mare creştere la căutări a înregistrat-o cuvântul "kendama", asociat jucăriei care a făcut furori in ultimii ani printre tineri si copii.

Iată şi un top al celor mai căutate produse pe eMAG.ro în 2017:

  1. Telefon
  2. Televizor
  3. Kendama
  4. Laptop
  5. Aspirator
  6. Anvelope
  7. Nike
  8. Ceas
  9. Samsung
  10. Căşti

După cum era de aşteptat, toată lumea vrea un telefon nou şi mă surprinde că şi televizoarele au fost aşa populare, având în vedere că lumea în ziua de azi face binging pe laptop, tabletă sau telefon. România pare a se fi adaptat la piaţa globală în picaj a tabletelor, aşa că "tableta" nu se mai află în top 10. Ceasurile în schimb încă se caută.

Cele mai trăznite şi haioase căutări pe eMAG.ro: "câine ciu ua ua ua", "senvis şmecher" şi alte traznai

Cea mai inedită poziţie din top 10 mi se pare Nike şi asta îmi pare o lovitură dată oricărui magazin fizic Nike care încă mai spera să concureze cu cele online. Şi iată-ne ajunşi şi la căutările haioase şi total greşite pe eMAG.ro.

Sunt împărţite pe categorii, de la "Viaţa Satului", la "Ştiu Exact ce Caut" sau "Brandu Mare". Una dintre cele mai amuzante este "tractoare telecomandă care are becuri automate merg ara cu o apăsare buton". eMAG.ro vinde tractoare?!?

Sau "aparat cu ultrasunete care fugăreşte câini dacă sunt atacată". E clar vorba despre o domnişoară căreia îi e frică de câini, dar de aici până la a fugări câinii cu un aparat e cale lungă. Huawei a devenit "Huhaieei" sau "hoaiey", iar LG... aţi ghicit, e "elgi". Am râs şi când am văzut că lumea cauta pe eMAG.ro "senvis şmecher" sau "câine ciu ua ua ua" sau "empetrei". FLAC anyone?

Şi ca să vă daţi seama în ce ţară trăim, cineva a căutat "diploma licenţa" pe eMAG.ro, sau chiar rezultate la meciuri FCSB... Am spus întotdeauna că umorul cel mai bun e cel involuntar şi mi se reconfirmă teoria. Lista completă aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×