iPad Mini 3 în varianta cu 128 GB de stocare costă acum 1.799 lei la QuickMobile; cel mai bun preț din România!

686 ori
<b>iPad Mini 3 în varianta cu 128 GB de stocare costă acum 1.799 lei la QuickMobile; cel mai bun preț din România!</b>&Icirc;n acest weekend de reduceri cei de la QuickMobile au venit și cu oferte inedite pentru o serie de produse, cum este cazul phablet-ului Honor 4X ce primește un discount de 39%. Și &icirc;n categoria tablete &icirc;nt&acirc;lnim un discount...

În acest weekend de reduceri cei de la QuickMobile au venit și cu oferte inedite pentru o serie de produse, cum este cazul phablet-ului Honor 4X ce primește un discount de 39%. Și în categoria tablete întâlnim un discount similar de 38% ce este aplicat modelului iPad Mini 3 în varianta cu 128 GB spațiu intern de stocare.

Astfel, tableta costă acum 1.799 lei, acesta fiind cel mai bun preț din țară pentru varianta WiFi cu 128 GB memorie internă pe care o avem aici. Ca dotări, produsul de față ne aduce un display Retina de 7.9 inch, un procesor dual-core Apple A7, o cameră foto iSight de 5 megapixeli și difuzoare stereo.

În plus, beneficiem și de un scanner de amprente TouchID pentru a ține documentele și fișierele în condiții de plină siguranță. Datorită dimensiunilor reduse (grosime 7.5 mm / greutate 331 grame), această tabletă poate fi purtată cu ușurință pe oriunde, fiind un dispozitiv ce promite o experiență multimedia de top.

Puteți comanda tableta iPad Mini 3 128 GB de pe site-ul quickmobile.ro în acest weekend.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×