Samsung ar putea pregăti o ediție specială pentru Galaxy S7 cu ocazia Jocurilor Olimpice din Rio

Autor:  | Publicat în:  Samsung 492 ori
<b>Samsung ar putea pregăti o ediție specială pentru Galaxy S7 cu ocazia Jocurilor Olimpice din Rio</b>Potrivit unor zvonuri sosite astăzi &icirc;n presa online, s-ar părea că cei de la Samsung pregătesc o ediție specială a flagship-ului Galaxy S7 cu ocazia Jocurilor Olimpice din RIO, competiție ce are loc &icirc;n perioada 5 - 21 august. Aflăm că...

Potrivit unor zvonuri sosite astăzi în presa online, s-ar părea că cei de la Samsung pregătesc o ediție specială a flagship-ului Galaxy S7 cu ocazia Jocurilor Olimpice din RIO, competiție ce are loc în perioada 5 - 21 august. Aflăm că un device denumit Hero2_Olympic_edition este în curs de dezvoltare în acest moment.

De asemenea, ni se aduce la cunoștiință și faptul că Samsung Galaxy S6 a purtat numele de cod Hero anul trecut, detaliu ce ne confirmă practică că acest Hero2 face referire la succesorul său. Pe hârtie, această ediție specială a lui S7 ar putea să ne aducă la pachet conținut VR din lumea sporturilor, și poate un set Gear VR totodată.

Acest din urmă gadget a fost oferit și în cadrul programului de precomandă pentru S7 și S7 Edge, dispozitiv ce ne transpune în realitatea virtuală prin intermediul unor aplicații dedicate. Aflați că Samsung a mai lansat în trecut o astfel de variantă specială pentru Jocurile Olimpice, fiind vorba despre Galaxy Note 3.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×