LG G5 costă acum 2.049 lei la QuickMobile; stocul este unul limitat!

1.249 ori
<b>LG G5 costă acum 2.049 lei la QuickMobile; stocul este unul limitat!</b>Flagship-ul LG G5 primește astăzi o nouă reducere de preț din partea celor de la QuickMobile, retailer ce afișează device-ul în varianta dual-SIM la un preț de 2.049 lei. Acest dispozitiv beneficiază de un display de 5.3 inch cu rezoluție Quad HD, de un

Cu doar câteva luni scurse încă de la debutul său comercial, smartphone-ul LG G5 pare a se confrunta cea mai drastică scădere de preț comparativ cu alte flagship-uri ale anului 2016. Dacă prețul anterior de 2.399 lei listat de către un retailer local ni se părea o ofertă foarte atractivă, iată că acum cei de la QuickMobile afișează un preț de 2.049 lei pentru varianta dual-SIM a acestui flagship sud-coreean.

Știți deja că pachetul său hardware este compus dintr-un display Quad HD de 5.3 inch, dintr-un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și dintr-un chip de 4 GB memorie RAM. Ca elemente scoase în prim-plan avem camera foto duală de pe spate, aceasta fiind compusă dintr-un senzor principal de 16 megapixeli pentru captura standard, și dintr-un senzor secundar de 8 megapixeli pentru fotografii wide.

De asemenea, nu uităm nici de conceptul de modularitate adus aici - modalitate prin care putem atașa diverse accesorii telefonului prin simple gesturi snap. Dacă telefonul v-a atras atenția, îl puteți comanda de pe QuickMobile.ro, cu mențiunea că stocul este unul limitat!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×