Tableta Huawei MediaPad 7 Lite primeşte un super preţ la Quickmobile.ro, cu ocazia reducerilor de weekend

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 780 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad 7 Lite primeşte un super preţ la Quickmobile.ro, cu ocazia reducerilor de weekend</b>Tableta Huawei MediaPad 7 Lite costă de obicei la Quickmobile.ro 799 lei, dar &icirc;n acest weekend, cu ocazia unor reduceri speciale preţul său ajunge la 399 lei. Terminalul a fost lansat &icirc;n 2012, dar se ţine bine pentru un device de 3 ani....

Tableta Huawei MediaPad 7 Lite costă de obicei la Quickmobile.ro 799 lei, dar în acest weekend, cu ocazia unor reduceri speciale preţul său ajunge la 399 lei. Terminalul a fost lansat în 2012, dar se ţine bine pentru un device de 3 ani.

El are un display de 7 inch, cu rezoluţie de 1024 x 600 pixeli (IPS LCD) şi vine cu 1 GB RAM şi 8 GB stocare. E important de menţionat că tableta are şi slot SIM şi oferă suport HSDPA, iar la bord se afla şi o cameră de 3.15 MP şi GPS. MediaPad 7 Lite cântăreşte 370 grame, măsoară 11 mm în grosime şi dispune de suport DLNA, Bluetooth şi USB OTG.

Tableta Huawei MediaPad 7 Lite primeşte un super preţ la Quickmobile.ro, cu ocazia reducerilor de weekend

În faţă se află o cameră VGA pentru videoconvorbiri, iar la interior găsim un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz şi o baterie Li-Po de 4100 mAh. Acest model rulează Android 4.0.4 şi suporta şi realizarea de apeluri telefonice, via GSM, dar şi trimiterea de mesaje text. Puteți comanda tableta de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×