Tableta Huawei MediaPad 7 Lite primeşte un super preţ la Quickmobile.ro, cu ocazia reducerilor de weekend

821 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad 7 Lite primeşte un super preţ la Quickmobile.ro, cu ocazia reducerilor de weekend</b>Tableta Huawei MediaPad 7 Lite costă de obicei la Quickmobile.ro 799 lei, dar &icirc;n acest weekend, cu ocazia unor reduceri speciale preţul său ajunge la 399 lei. Terminalul a fost lansat &icirc;n 2012, dar se ţine bine pentru un device de 3 ani....

Tableta Huawei MediaPad 7 Lite costă de obicei la Quickmobile.ro 799 lei, dar în acest weekend, cu ocazia unor reduceri speciale preţul său ajunge la 399 lei. Terminalul a fost lansat în 2012, dar se ţine bine pentru un device de 3 ani.

El are un display de 7 inch, cu rezoluţie de 1024 x 600 pixeli (IPS LCD) şi vine cu 1 GB RAM şi 8 GB stocare. E important de menţionat că tableta are şi slot SIM şi oferă suport HSDPA, iar la bord se afla şi o cameră de 3.15 MP şi GPS. MediaPad 7 Lite cântăreşte 370 grame, măsoară 11 mm în grosime şi dispune de suport DLNA, Bluetooth şi USB OTG.

Tableta Huawei MediaPad 7 Lite primeşte un super preţ la Quickmobile.ro, cu ocazia reducerilor de weekend

În faţă se află o cameră VGA pentru videoconvorbiri, iar la interior găsim un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz şi o baterie Li-Po de 4100 mAh. Acest model rulează Android 4.0.4 şi suporta şi realizarea de apeluri telefonice, via GSM, dar şi trimiterea de mesaje text. Puteți comanda tableta de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×