Tableta Huawei MediaPad 7 Lite primeşte un super preţ la Quickmobile.ro, cu ocazia reducerilor de weekend

835 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad 7 Lite primeşte un super preţ la Quickmobile.ro, cu ocazia reducerilor de weekend</b>Tableta Huawei MediaPad 7 Lite costă de obicei la Quickmobile.ro 799 lei, dar &icirc;n acest weekend, cu ocazia unor reduceri speciale preţul său ajunge la 399 lei. Terminalul a fost lansat &icirc;n 2012, dar se ţine bine pentru un device de 3 ani....

Tableta Huawei MediaPad 7 Lite costă de obicei la Quickmobile.ro 799 lei, dar în acest weekend, cu ocazia unor reduceri speciale preţul său ajunge la 399 lei. Terminalul a fost lansat în 2012, dar se ţine bine pentru un device de 3 ani.

El are un display de 7 inch, cu rezoluţie de 1024 x 600 pixeli (IPS LCD) şi vine cu 1 GB RAM şi 8 GB stocare. E important de menţionat că tableta are şi slot SIM şi oferă suport HSDPA, iar la bord se afla şi o cameră de 3.15 MP şi GPS. MediaPad 7 Lite cântăreşte 370 grame, măsoară 11 mm în grosime şi dispune de suport DLNA, Bluetooth şi USB OTG.

Tableta Huawei MediaPad 7 Lite primeşte un super preţ la Quickmobile.ro, cu ocazia reducerilor de weekend

În faţă se află o cameră VGA pentru videoconvorbiri, iar la interior găsim un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz şi o baterie Li-Po de 4100 mAh. Acest model rulează Android 4.0.4 şi suporta şi realizarea de apeluri telefonice, via GSM, dar şi trimiterea de mesaje text. Puteți comanda tableta de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×