Tableta Xiaomi Mi Pad 4 Plus cu ecran de 10.1 inch și procesor Snapdragon 660 acum la reducere pe Cafago

1.102 ori
<b>Tableta Xiaomi Mi Pad 4 Plus cu ecran de 10.1 inch și procesor Snapdragon 660 acum la reducere pe Cafago</b>Dacă vă aflați în căutarea unei tablete cu ecran generos și preț accesibil atunci modelul Xiaomi Mi Pad 4 Plus ar putea fi o alegere tare interesantă pe care o puteți face. Tableta beneficiază în această perioadă de un discount

Dacă vă aflați în căutarea unei tablete cu ecran generos și preț accesibil atunci modelul Xiaomi Mi Pad 4 Plus ar putea fi o alegere tare interesantă pe care o puteți face. Tableta beneficiază în această perioadă de un discount atractiv din partea retailerului chinez Cafago și veți descoperi din rândurile de mai jos suma la care se vinde, cât și principalele sale dotări hardware.

Xiaomi Mi Pad 4 Plus

În primul rând trebuie menționat faptul că avem aici de-a face cu varianta Wi-Fi + 4G LTE de Mi Pad 4 Plus, astfel că tableta se poate conecta la internet oriunde și oricând. Are un ecran de 10.1 inch cu rezoluție Full HD, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, 4 GB RAM și 64 GB de stocare flash.

Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Primim și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și aflați că pe lista de dotări se mai află și un port USB-C, cameră foto principală de 13 mpx, cameră selfie de 5 mpx, GPS, difuzoare și o baterie generoasă de 8620 mAh. Folosind codul promo L055PT puteți achiziționa această tabletă pentru suma de 287.67 eur din oferta Cafago.com. Alte reduceri aveți și în lista de mai jos: 

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×