Xiaomi Mi Mix 3 5G ajunge din această săptămână la vânzare în Spania și Italia; Iată la ce sumă se vinde telefonul 5G

1.781 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 5G ajunge din această săptămână la vânzare în Spania și Italia; Iată la ce sumă se vinde telefonul 5G</b>Începând din această săptămână avem la vânzare pe plan european un nou smartphone 5G și anume modelul Xiaomi Mi Mix 3 5G care va debuta chiar zilele următoare în Spania și Italia. Anterior acest device ajungea și

Începând din această săptămână avem la vânzare pe plan european un nou smartphone 5G și anume modelul Xiaomi Mi Mix 3 5G care va debuta chiar zilele următoare în Spania și Italia. Anterior acest device ajungea și în Elveția prin intermediul operatorului Sunrise la un preț de 745 euro iar acum vine și în Spania la suma de 599 euro, respectiv în Italia pentru un preț mai mare, de 699 euro.

Aflăm pe această cale și că Vodafone Spania va începe distribuirea serviciilor 5G din această vară, în vreme ce operatorii TIM și Vodafone vor activa rețeaua 5G spre finalul lunii iunie. Revenind la telefon, acesta are dotări similare cu cele văzute pe varianta standard, diferențele majore fiind prezența modemului 5G de la bord și a unei baterii de 3800 mAh.

Xiaomi Mi Mix 3 5G are ecran FHD+ de 6.39 inch, slider pentru camera selfie, cameră duală de 12 + 12 mpx și o cameră frontală duală de 24 + 2 mpx. Un procesor Snapdragon 855 se află la bord, 10 GB RAM, 64 GB de stocare flash și un scanner de amprente fizic amplasat în spate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×