Teclast X80 Plus este o tabletă dual-boot de 8 inch cu 2 GB RAM și procesor Intel ce costă acum doar 89.79 dolari

866 ori
<b>Teclast X80 Plus este o tabletă dual-boot de 8 inch cu 2 GB RAM și procesor Intel ce costă acum doar 89.79 dolari</b>Cu toate că tabletele nu mai sunt la mare căutare, există și unele persoane care apreciază aceste tipuri de terminale care oferă &icirc;n primul r&acirc;nd un spațiu mai mare de lucru față de smartphone-ul personal. &Icirc;n portofoliul celor de...

Cu toate că tabletele nu mai sunt la mare căutare, există și unele persoane care apreciază aceste tipuri de terminale care oferă în primul rând un spațiu mai mare de lucru față de smartphone-ul personal. În portofoliul celor de la GearBest.com regăsim poate cele mai accesibile tablete, cum este și cazul modelului X80 Plus.

Această tabletă vine din fabrică cu un sistem dual-boot (Windows 10 + Android 5.1 Lollipop), dar și cu specificații numai bune de luat în seamă odată cu prețul de doar 89.79 dolari ~ 369 lei. Printre dotările sale tehnice avem un display IPS de 8 inch cu rezoluție HD de 1280 pe 800 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom X5-Z8300 de 1.44 GHz și 2 GB memorie RAM.

Teclast X80 Plus

Primim 32 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 128 GB, conectivitate HDMI, Bluetooth 4.0 și un chip grafic Intel HD Gen8. Avem la dispoziție conectivitate Wi-Fi, un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date, cât și nelipsitul jack audio de 3.5 mm.

Teclast X80 Plus

Aflați că Teclast X80 Plus oferă o baterie de 3800 mAh, unitate ce pe hârtie ne promite 3 ore de playback video. Ca dimensiuni, acest dispozitiv cântărește 321 grame și măsoară 8.9 mm în grosime, fiind tocmai potrivit pentru purtarea sa în rucsac sau geantă.

Teclast X80 Plus

După cum am specificat și mai sus, avem de-a face cu un setup de tip dual-boot aici ce ne permite atât rularea lui Windows 10, cât și a sistemului de operare Android 5.1 Lollipop. Desigur, aceste sisteme de operare vor putea fi rulate pe rând, trecerea de la unul la altul fiind realizată prin procesul de restart.

Dacă Teclast X80 Plus v-a atras atenția, o puteți comanda de pe GearBest.com, site ce comercializează produsul pentru echivalentul a doar 369 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×