Teclast X89 Kindow Reader este o tabletă de 7.5 inch cu dotări mid-range și preț de doar 85.10 dolari

1.054 ori
<b>Teclast X89 Kindow Reader este o tabletă de 7.5 inch cu dotări mid-range și preț de doar 85.10 dolari</b>Amazon a deschis din nou apetitul publicului pentru dispozitive de tip ebook reader odată cu lansarea lui Kindle Oasis, un produs ce pare a oferi și companiilor chineze o idee de marketing. Astfel, a apărut Teclast X89 Kindow Reader, o tabletă cu funcții

Printre producătorii de origine chineză axați în special pe dezvoltarea de tablete, se află totodată și Teclast. Aceștia revin acum în prim-plan odată cu lansarea tabletei X89 Kindow Reader, un dispozitiv dual-boot ce oferă și unele funcții pentru acele persoane ce preferă cărțile digitale mai degrabă.

Mai precis, primim modurile Day and Night, prin care tableta va regla automat luminozitatea ecranului atunci când dorim a citi o carte stocată pe tabletă. Display-ul este o unitate Samsung IPS de 7.5 inch ce ne oferă o rezoluție de 1440 x 1080 pixeli, o densitate a pixelilor de 240 ppi și care afișează imagini în format 4:3.

În continuarea listei de specificații avem un procesor quad-core Intel Z3735F de 1.33 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și o cameră foto principală de 2 megapixeli. Primim un senzor frontal VGA, conectivitate WiFi, Bluetooth, un port microHDMI și desigur un port microUSB v2.0.

Teclast X89 Kindow Reader vine la interior cu o baterie de 3500 mAh care pe hârtie ar trebui să asigure minim o zi de autonomie, asta în situația în care display-ul este așteptat să nu consume foarte multă energie, mai ales dacă este folosit modul special pentru citit. Cum precizam mai sus, tableta de față este una dual-boot, Android 4.4 și Windows 10 aflându-se la pachet. 

Nici design-ul nu este unul deloc rău, tableta oferind un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului, dar și o formă compactă. Aflați că Teclast X89 Kindow Reader cântărește 323 grame, și măsoară doar 7 mm în grosime. Pe lângă specificații, ținem cont și de preț, detaliu e vă va convinge cu siguranță că tableta merită a fi achiziționată.

Ei bine, Teclast X89 Kindow Reader costă în acest moment doar 85.10 dolari ~ 335 lei, preț datorat unei campanii speciale de reduceri marca GearBest.com. Dacă tableta de față v-a făcut curioși, o puteți găsi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×