Teclast X10 Plus este o tabletă 2 în 1 ce costă 525 lei; iată ce dotări include la pachet!

1.239 ori
<b>Teclast X10 Plus este o tabletă 2 în 1 ce costă 525 lei; iată ce dotări include la pachet!</b>Printre tabletele regăsite în portofoliul celor de la Teclast avem și modelul X10 Plus - tabletă hibrid ce în această perioadă poate fi achiziționată pentru suma de doar 128.99 dolari ~ adică 525 lei. Primim astfel un terminal cu display HD IPS de 10.1 in

Printre numeroasele tablete disponibile în portofoliul celor de la Teclast, avem și modelul X10 Plus - tabletă hibrid ce în această perioadă poate fi achiziționată pentru suma de doar 128.99 dolari odată cu utilizarea codului promoțional X10PLUSGB în secțiunea de comandă de pe GearBest.com. Pentru un preț de aproximativ 525 lei vom primi un terminal bine echilibrat hardware, unul ce își prezintă dotările mai jos.

Teclast X10 Plus

Avem în prim plan display-ul IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280 x 800 pixeli, un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 de 1.44 GHz și 2 GB memorie RAM. Spațiul de stocare disponibil este de 32 GB, dar la nevoie vom putea opta pentru un card microSD de până la 32 GB pentru a extinde memoria.

Teclast X10 Plus

Teclast X10 Plus aduce un chip grafic Intel HD Graphic (Gen8), conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0, un jack audio 3.5 mm, un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date, respectiv un port microHDMI pentru distribuirea conținutului afișat pe tabletă direct pe televizor. La interior regăsim o baterie de 7200 mAh, iar tableta de față rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop alături de o interfață customizată de către producător.

După cum ați aflat de mai sus, puteți achiziționa această tabletă de pe site-ul GearBest.com pentru suma de doar 128.99 dolari, folosind codul X10PLUSGB la realizarea comenzii. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×