eMAG Stock Busters revine în perioada 17-19 mai cu reduceri la toată gama de produse

1.438 ori
<b>eMAG Stock Busters revine în perioada 17-19 mai cu reduceri la toată gama de produse</b>În perioada 17 - 19 mai, cei de la eMAG revin cu o nouă ediție din campania Stock Busters prin care beneficiem de reduceri la mai toate produsele din ofertă. Printre acestea se numără în primul rând nelipsitele smartphone-uri, tabletele, dar și gadget-uri

Începând de astăzi 17 mai, și până pe data de 19, cei de la eMAG revin cu o nouă ediție pentru campania Stock Busters. Avem astfel parte de reduceri interesante la mai toată gama de produse, fie că vorbim despre nelipsitele smartphone-uri și tablete, sau despre laptop-uri și gadget-uri purtabile.

Printre cele mai accesibile smartphone-uri din oferta magazinului, se află modelul Asus ZenFone Go ZC500TG, un terminal care pentru doar 559 lei ne oferă un display IPS HD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek  MT6580 de 1.3 GHz, 16 GB memorie internă, dar și 2 GB RAM la pachet.

Avem o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli și o baterie de 2.070 mAh la interior. 

În cazul în care vă doriți un smartphone mai bine echilibrat din punct de vedere hardware, puteți opta pentru LG G3 în varianta cu 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Acest telefon cu display Quad HD de 5.5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 și cameră foto de 13 megapixeli cu focalizare laser, costă acum 1.188 lei pe eMAG.ro. 

Regăsim câteva reduceri atractive și pentru tabletele din ofertă, cum este cazul modelului Samsung Galaxy Tab A T280, dispozitiv cu display HD de 7 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1.5 GB memorie RAM și 8 GB de stocare. La pachet mai avem un slot microSD de până la 200 GB, și o baterie de 4000 mAh. 

Tableta de față costă în această perioadă 619 lei, iar întreaga oferta eMAG Stock Busters poate fi văzută de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×