A început Black Friday la Orange România; Iată câteva dintre ofertele listate

4.381 ori
<b>A început Black Friday la Orange România; Iată câteva dintre ofertele listate</b>Orange România a preferat să evite frenezia din preajma zilei de 15 noiembrie şi să ţină Black Friday la o săptămână distanţă. Black Friday-ul lor tocmai a început şi include telefoane, televizoare, ceasuri, tablete şi accesorii. Avem detalii mai jos, des

Orange România a preferat să evite frenezia din preajma zilei de 15 noiembrie şi să ţină Black Friday la o săptămână distanţă. Black Friday-ul lor tocmai a început şi include telefoane, televizoare, ceasuri, tablete şi accesorii. Avem detalii mai jos, despre cele mai bune oferte.

Sute de produse au fost listate la ofertă, iar Orange promite reduceri de până la 1400 de lei la telefoane şi 80% la accesorii. Atenţie, dacă sunteţi autentificaţi în contul My Orange puteţi vedea care este preţul produsului dorit în funcţie de vechimea în reţea.

Hai să vedem cum stăm la fiecare capitol:

Telefoane:

  • LG G8s ThinQ 128 GB, Black - 1170 lei cu Orange Me 30
  • Huawei Mate 20 Pro, 128 GB, Blue - 1122 lei, cu Orange Me 30
  • Samsung Galaxy S10, 512 GB, Green - 2336 lei, cu Orange Me 30
  • iPhone XS, 256 GB, Space Gray - 2766 lei, cu Orange Me 30
  • Huawei P20 Pro, 128 GB, Blue - 501 lei, cu Orange Me 30

Obiecte conectate:

  • Joc Marvel's Spiderman - 138 lei
  • Nintendo Switch Lite - 1046 lei
  • Consola PS4, 1 TB + controller extra + joc CTR - 1571 lei
  • Huawei Watch GT - 711 lei

Sincer să fiu la tablete şi televizoare nu am fost dat pe spate de oferte. E posibil şi că preţurile de mai sus să fie şi mai bune în funcţie de vechimea voastră în reţea. Vă recomand şi să folosiţi Compari.ro pentru a afla ce oferte sună mai bune decât cele de la liber şi faţă de alţi retaileri sau operatori. Mie îmi sună cel mai bine Huawei P20 Pro şi consola Nintendo Switch Lite din toate acestea.

Cineva a găsit și un Galaxy S9 mai scump decât un Galaxy S10 printr-o bizarerie…

Aruncaţi o privire şi peste accesorii, pentru că sunt zeci de huse, căşti, încărcătoare, baterii externe la doar câteva zeci de lei. Cineva a găsit și un Galaxy S9 mai scump decât un Galaxy S10 printr-o bizarerie… Toată oferta este aici.

Mulțumim Dan pentru pont!

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×