Black Friday la OnePlus disponibil acum; Iată cum poţi avea reducere de 130 de euro la OnePlus 7 Pro + alte telefoane

2.252 ori
<b>Black Friday la OnePlus disponibil acum; Iată cum poţi avea reducere de 130 de euro la OnePlus 7 Pro + alte telefoane</b>Ne apropiem de Black Friday-ul american şi până atunci avem unul... chinezesc. OnePlus a început azi o serie de promoţii şi reduceri speciale, iar noi avem pentru voi un discount atractiv pe bază de cod pentru OnePlus 7 Pro. Mai multe detalii aveţi mai..

Ne apropiem de Black Friday-ul american şi până atunci avem unul... chinezesc. OnePlus a început azi o serie de promoţii şi reduceri speciale, iar noi avem pentru voi un discount atractiv pe bază de cod pentru OnePlus 7 Pro. Mai multe detalii aveţi mai jos.

Perioada de Black Friday la OnePlus.com tine între 21 noiembrie (de la ora 10:00 GMT) până la miezul nopţii pe 9 decembrie. Cine vrea să cumpere un OnePlus 7 Pro mai ieftin trebuie doar să folosească un cod "2019BF" atunci când face comandă. Astfel, telefonul ajunge de la 733 de euro la 599 de euro şi primiţi şi o husă Nylon Bumper Case gratuit. E vorba aici despre versiunea cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare a telefonului.

Mai sunt şi alte oferte, pe care le găsiţi listate mai jos:

  • OnePlus 7T: scade de la 628 euro la 599 euro (plus husa gratuită)
  • OnePlus 7T Pro: scade de la 793 la 759 euro (plus husa gratuită)
  • Accesoriile OnePlus (încărcătoare, cabluri, căşti, huse) au reducere de până la 50%
  • Studenţii au reducere extra de până la 10% la orice comandă

Vă urăm spor la cumpărături şi mă aştept ca aceste reduceri să se reflecte la toţi retailerii în perioada următoare, deci vom găsi unităţi OnePlus mai ieftine. Toate ofertele sunt aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×