Huawei P40 se pregăteşte nestingherit de debut global în martie, în ciuda problemelor cu aplicaţiile Google

3.048 ori
<b>Huawei P40 se pregăteşte nestingherit de debut global în martie, în ciuda problemelor cu aplicaţiile Google</b>Huawei nu pare a încetini prea curând ritmul lansărilor sale şi azi aflăm că Huawei P40 ar urma să vină în martie. Telefonul ar fi gata de un debut global chiar, în ciuda faptului că Mate 30 Pro nu a avut parte de aşa ceva.

Huawei nu pare a încetini prea curând ritmul lansărilor sale şi azi aflăm că Huawei P40 ar urma să vină în martie. Telefonul ar fi gata de un debut global chiar, în ciuda faptului că Mate 30 Pro nu a avut parte de aşa ceva.

Auzisem la un moment dat ca Huawei P40 ar putea sosi cu un sistem dual boot, cu Harmony OS sau Android, dar nu e nimic sigur. Încrederea chinezilor de a merge mai departe chiar şi fără a avea asigurat suportul Google înseamnă fie că au o alternativă pregătită, fie că au încredere că vor face profit în ţările în care Play Store/ Google Services nu sunt cerinţe musai ale publicului. Surse din cadrul Huawei ar fi încrezătoare că produsul P40 ar fi gata de lansare în primăvara viitoare.

Încă nu ştim ce relaţie va avea Huawei cu SUA şi Google la acel moment şi dacă va mai fi afectată de interdicţii sau nu. Eu anticipez ca lucrurile vor fi fix ca acum. Cât despre predicţii, telefonul ar trebui să aibă un procesor Kirin 990 5G la bord şi ar putea debuta direct într-o variantă 5G, fără opţiune 4G separată. Clar vedem şi un P40 şi poate şi un P40 Lite, deşi Mate 30 Lite a dispărut cumva în ceaţă în ultimele luni. Dacă e un aspect care a diferenţiat P30 Pro de toate telefoanele anului 2019, acela ar fi zoom-ul.

P40 Pro ar trebui să continue în aceeaşi direcţie, cu un nou nivel de zoom periscopic, dar să ofere şi un upgrade de cameră ultra wide. Deja pe Mate 30 Pro e sesizabil mai bună decât pe P30 Pro şi cu mult mai bună decât pe Mate 20 Pro. Nu m-ar mira să apară și nou senzor Sony de 60 MP. Implementarea de ecran "cascadă" pe Mate 30 Pro a fost bunicică şi mă aştept să continue şi la seria P40. Nu m-ar mira şi să vedem o trecere la ecrane de 90 sau 120 Hz.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×