ALERTĂ PREȚ BUN! LG G7 ThinQ acum cu 50% mai ieftin decât la debutul de pe plan local

2.506 ori
<b>ALERTĂ PREȚ BUN! LG G7 ThinQ acum cu 50% mai ieftin decât la debutul de pe plan local</b>Dacă prin octombrie vă dezvăluiam că smartphone-ul LG G7 ThinQ pierdea aproximativ 1000 lei din suma la care a debutat oficial pe piața locală, în ultimele zile vă informam într-o ediție Turul Magazinelor că telefonul a ajuns să coste doar

Dacă prin octombrie vă dezvăluiam că smartphone-ul LG G7 ThinQ pierdea aproximativ 1000 lei din suma la care a debutat oficial pe piața locală, în ultimele zile vă informam într-o ediție Turul Magazinelor că telefonul a ajuns să coste doar 1.949 lei. Acum avem parte de o ofertă și mai bună de atât din partea celor de la PC Garage care desfășoară o campanie specială de reduceri cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

LG G7 ThiNQ

Puteți cumpăra flagship-ul sud-coreenilor din acest an pentru suma de numai 1.829 lei doar astăzi, oferta urmând a expira peste 6 ore din acest moment. Drept bonus la achiziție veți primi atât un încărcător wireless, dar și o baterie externă Hama Ultra Compact de 2200 mAh numai bună de purtat în buzunar și alimenta telefonul în cazuri de urgență.

Cât despre telefonul în sine, acesta poate fi pus cu mare ușurință pe o listă a terminalelor flagship din 2018 care au pierdut cel mai rapid din preț. La debut se vindea pentru 3.699 lei și chiar și în momentul de față mai există retaileri sau operatori care afișează device-ul pentru sume ce trec de 3.000 lei după cum puteți vedea în articolul actualizat Preț și Disponibilitate.

LG G7 ThinQ a primit recent și recenzie din partea noastră, un material recomandat de urmărit înainte de achiziție. Printre cele mai atractive dotări ale telefonului avem ecranul de 6.1 inch cu rezoluție QHD+, procesorul Snapdragon 845, camera duală din spate și acustică deosebită.

Mai aveți doar 6 ore la dispoziție pentru a profita de această ofertă, device-ul fiind disponibil aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×