ALERTĂ PREȚ BUN: Xiaomi Mi A2 scade sub 1.000 de lei la un retailer important din România

2.305 ori
<b>ALERTĂ PREȚ BUN: Xiaomi Mi A2 scade sub 1.000 de lei la un retailer important din România</b>Dacă vi se părea bun preţul de 1100 de lei sau 1049 de lei pentru Xiaomi Mi A2 când a ajuns la noi la unboxing şi ulterior recenzie, staţi să vedeţi noua ofertă! PCGarage.ro îi scade preţul sub 1000 de lei şi avem detalii mai jos.

Dacă vi se părea bun preţul de 1.100 de lei sau 1.049 de lei pentru Xiaomi Mi A2 când a ajuns la noi la unboxing şi ulterior recenzie, staţi să vedeţi noua ofertă! PCGarage.ro îi scade preţul sub 1.000 de lei şi avem detalii mai jos.

Unul dintre telefoanele midrange cele mai solicitate la review la Mobilissimo.ro, Xiaomi Mi A2 a ajuns să coste doar 999 lei la PCGarage.ro. Vorbim aici despre un telefon cu 4 GB RAM, 32 GB stocare şi cu o cameră duală cu senzori de 12 MP + 20 MP. E superioară camerei de pe Xiaomi Mi A1 şi primim şi un upgrade de cameră selfie, cu o unitate de 20 MP în faţă, plus cu propriul blitz. E un avantaj faptul că telefonul rulează un Android Oreo curat, în cadrul lui Android One şi că vine cu un procesor puternic, Snapdragon 660, apreciat si pe Nokia 7 Plus deja..

Se încarcă în sub 2 ore, se descurcă bine cu orice joc şi nu se supraîncălzeşte. Bateria e acceptabilă pentru zona midrange şi avem şi captura Bokeh, plus un corp metalic foarte arătos, mai ales pe albastru. Ştie să filmeze în 4K, slow motion la 120 FPS şi Xiaomi Mi A2 este în pole position pentru actualizarea la Android 9.0 Pie pe viitor, făcând parte din programul Android One. Îl puteți cumpăra de aici.

Mulțumim Andrei pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×