Altex introduce promoția Black Friday de primăvară ce aduce reduceri foarte atractive; iPad Mini 16 GB la doar 999 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.671 ori
<b>Altex introduce promoția Black Friday de primăvară ce aduce reduceri foarte atractive; iPad Mini 16 GB la doar 999 lei</b>Iată că termenul de Black Friday a început să fie adoptat de către retalieri cu diferite ocazii, iar acum după promoțiile de Black Easter a venit timpul pentru o serie specială de reduceri de primăvară. Astfel, cei de la Altex ne oferă o serie...

Iată că termenul de Black Friday a început să fie adoptat de către retalieri cu diferite ocazii, iar acum după promoțiile de Black Easter a venit timpul pentru o serie specială de reduceri de primăvară. Astfel, cei de la Altex ne oferă o serie de produse speciale la prețuri foarte atractive, produse printre care se numără atât tablete, cât și smartphone-uri de ultimă generație.

La capitolul tablete, unul dintre cele mai atractive modele este iPad Mini 16 GB Wifi, device ce are acum un preț de doar 999 lei. Tableta aduce un display de 7.9 inch, un procesor Apple A5 dual-core și o cameră foto de 5 megapixeli. Din păcate stocul online pentru acest produs a fost epuizat, dar cu toate aceastea, aflați că în magazine ați putea avea norocul să îl găsiți pe rafturi.

O altă tabletă ce beneficiază de o reducere cantitativă este și Asus MeMO Pad HD 7, model ce aduce un display de 7 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB de stocare și sistemul de operare Android 4.2 JellyBean. Tableta poate fi achiziționată exclusiv din magazinele Altex la un preț de 499 lei.

Altex introduce promoția Black Friday de primăvară ce aduce reduceri foarte atractive; iPad Mini 16 GB la doar 999 lei

Trecând la categoria de produse smartphone, primul model care ne atrage atenția este Samsung Galaxy Note 3, un device care dispune de un pachet hardware de ultimă generație și care costă acum 1.999 lei. De asemenea, este prezentă și versiunea mai mică a acestuia, și anume Galaxy Note 3 Lite, terminal ce vine cu display de 5.5 inch, 8 GB de stocare, 2 GB RAM și un preț de 1.499 lei.

Totodată, un device peste care nu am putut trece cu vedere este și Nokia Lumia 520, unul dintre cele mai populare terminale Windows Phone de pe piață, popularitate care se datorează în mare parte prețului scăzut. Nokia Lumia 520 este acum disponibil prin intermediul celor de la Altex la un preț de 469 lei.

Printre celelalte produse oferite de către Altex am remarcat și consola de jocuri video Xbox 360, consolă ce vine la pachet cu 250 GB memorie internă și care costă acum 799 lei. Puteți consulta întreaga ofertă Black Friday de primăvară de primăvară chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×