Altex oferă telefoane și tablete cu preț redus! Nokia Lumia 520 la doar 499 lei și iPad Mini la 1.249 lei

13.515 ori
<b>Altex oferă telefoane și tablete cu preț redus! Nokia Lumia 520 la doar 499 lei și iPad Mini la 1.249 lei</b>Astăzi, cei de la Altex vin în întâmpinarea noastră cu o serie de reduceri speciale pentru o sumedenie de produse. Printre cele care ne interesează cel mai mult se numără telefoanele și tabletele, categorie în care regăsim discount-uri foarte...

Astăzi, cei de la Altex vin în întâmpinarea noastră cu o serie de reduceri speciale pentru o sumedenie de produse. Printre cele care ne interesează cel mai mult se numără telefoanele și tabletele, categorie în care regăsim discount-uri foarte atractive.

Un telefon ce și-a dovedit popularitatea și eficiența este Nokia Lumia 520, terminal ce rulează Windows Phone 8 și vine cu un display de 4 inch. Acesta beneficiază de o reducere specială și costă acum doar 499 lei.

Prestigio PAP3350

De asemenea, un alt smartphone foarte accesibil este Prestigio PAP3350, device ce dispune de un display de 3.5 inch, o cameră foto de 3 megapixeli și un procesor dual-core de 1 GHz. Acesta poate fi achiziționat la prețul de 279 lei, astfel dovedindu-se a fi o alegere foarte bună pentru cei cu un buget restrâns.

Altex oferă telefoane și tablete cu preț redus! iPad Mini la 1.249 lei

Pe lângă smartphone-uri, cei de la Altex au pregătit și prețuri speciale pentru tablete, una dintre cele mai atractive fiind iPad Mini, tabletă ce beneficiază de o reducere de 150 lei, prețul acesteia fiind acum de 1.249 lei.

Puteți găsi întreaga ofertă Altex chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×