Altex oferă telefoane și tablete cu preț redus! Nokia Lumia 520 la doar 499 lei și iPad Mini la 1.249 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 13.393 ori
<b>Altex oferă telefoane și tablete cu preț redus! Nokia Lumia 520 la doar 499 lei și iPad Mini la 1.249 lei</b>Astăzi, cei de la Altex vin în întâmpinarea noastră cu o serie de reduceri speciale pentru o sumedenie de produse. Printre cele care ne interesează cel mai mult se numără telefoanele și tabletele, categorie în care regăsim discount-uri foarte...

Astăzi, cei de la Altex vin în întâmpinarea noastră cu o serie de reduceri speciale pentru o sumedenie de produse. Printre cele care ne interesează cel mai mult se numără telefoanele și tabletele, categorie în care regăsim discount-uri foarte atractive.

Un telefon ce și-a dovedit popularitatea și eficiența este Nokia Lumia 520, terminal ce rulează Windows Phone 8 și vine cu un display de 4 inch. Acesta beneficiază de o reducere specială și costă acum doar 499 lei.

Prestigio PAP3350

De asemenea, un alt smartphone foarte accesibil este Prestigio PAP3350, device ce dispune de un display de 3.5 inch, o cameră foto de 3 megapixeli și un procesor dual-core de 1 GHz. Acesta poate fi achiziționat la prețul de 279 lei, astfel dovedindu-se a fi o alegere foarte bună pentru cei cu un buget restrâns.

Altex oferă telefoane și tablete cu preț redus! iPad Mini la 1.249 lei

Pe lângă smartphone-uri, cei de la Altex au pregătit și prețuri speciale pentru tablete, una dintre cele mai atractive fiind iPad Mini, tabletă ce beneficiază de o reducere de 150 lei, prețul acesteia fiind acum de 1.249 lei.

Puteți găsi întreaga ofertă Altex chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×