Xiaomi lansează phablet-ul Redmi Note 4, telefon cu preț de 135 dolari și baterie de 4100 mAh

1.454 ori
<b>Xiaomi lansează phablet-ul Redmi Note 4, telefon cu preț de 135 dolari și baterie de 4100 mAh</b>În cadrul unui eveniment de presă ce a avut loc în această dimineață cei de la Xiaomi au lansat phablet-ul Redmi Note 4, un terminal cu display Full HD de 5.5 inch și dotări mid-range. Avem parte de un handset cu carcasă metalică ce vine în diferite

Xiaomi continuă seria lansărilor de terminale mobile, pe lista de astăzi aflându-se modelul Redmi Note 4. După cum și denumirea sa ne indică, avem de-a face cu un phablet - unul care sosește într-o carcasă metalică arătoasă alături de dotări upper mid-range. Poate cel mai interesant aspect de aici este reprezentat de către bateria de 4100 mAh pe care o avem la interior, unitate ce promite din start o autonomie foarte bună.

Xiaomi Redmi Note 4

Regăsim un display Full HD de 5.5 inch aici, un procesor deca-core MediaTek Helio X20 tactat la o frecvență de 2.1 GHz, un scanner de amprente și o cameră foto principală de 13 megapixeli ce poate filma la rezoluție 1080p. Primim și un senzor selfie de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE, dual-SIM, Wi-Fi și desigur nelipsitele standarde A-GPS și Bluetooth.

Xiaomi Redmi Note 4

Redmi Note 4 dispune de un port microUSB v2.0, și vor exista două variante din care utilizatorii pot alege. Una dintre acestea oferă 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare pentru un preț de doar 135 dolari, pe când modelul superior vine cu 3 GB memorie RAM și cu o capacitate de stocare de 64 GB - totul pentru suma de 180 dolari. Vor exista și trei variante de culoare pentru care se poate opta: argintiu, auriu și gri. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×