Sony Xperia Z2 versus Galaxy Note 3: bătălia display-urilor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Telefoane 2.256 ori
<b>Sony Xperia Z2 versus Galaxy Note 3: bătălia display-urilor (Video)</b>După ce Sony ne-a dezamăgit cu ecranul lui Xperia Z și Xperia Z1, compania și-a luat revanșă&nbsp;cu Xperia Z1 Compact și ne întrebăm acum oare cum stă Xperia Z2 la capitolul ecran. Anunțat la MWC 2014, acest model e comparat cu Galaxy Note 3...

După ce Sony ne-a dezamăgit cu ecranul lui Xperia Z și Xperia Z1, compania și-a luat revanșă cu Xperia Z1 Compact și ne întrebăm acum oare cum stă Xperia Z2 la capitolul ecran. Anunțat la MWC 2014, acest model e comparat cu Galaxy Note 3 în privința display-ului în clipul de mai jos.

Ce remarcăm în clip e că Xperia Z2 are culori mai vii și o mai bună claritate a imaginii, dar parcă la capitolul luminozitate e sub Galaxy Note 3. Sony se lauda pe acest handset cu tehnologia Live Color LED, pentru culori foarte bune, sau obișnuitele X Reality și Triluminous. De remarcat faptul că nu știm în ce mod e folosit Galaxy Note 3, el având moduri speciale pentru display precum Dynamic sau Movie, care ar face culorile să iasă în evidență mai mult.

Ca de obicei, așteptam terminalul în teste pentru a vedea ce poate ecranul, cu mențiunea că Sony Xperia Z1 Compact e al doilea cel mai luminos telefon testat de mine vreodată, deci Z2 trebuie să ridice măcar la acest nivel, dacă nu chiar mai bine. Ar fi interesant să aflăm exact și ce panou a folosit Sony aici, mai ales că au fost misterioși în această privință.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×