Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) primește un discount atractiv la eMAG; costă 799 lei și vine cu baterie de 4100 mAh

1.902 ori
<b>Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) primește un discount atractiv la eMAG; costă 799 lei și vine cu baterie de 4100 mAh</b>În promoția actuală Crazy Days desfășurată de către eMAG.ro regăsim și smartphone-ul Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL), terminal ce poate fi achiziționat pentru suma de 799 lei. După cum vă dați seama din denumirea sa, avem de-a face cu un produs axat pe

eMAG.ro a dat startul de curând unei noi campanii de reduceri din seria Crazy Days, iar noi am găsit un smartphone tare interesant prin prisma discount-ului primit și a dotărilor pe care acesta le aduce la pachet. Este vorba despre Asus ZenFone 3 Max în versiunea ZC520TL, cea cu display de 5.2 inch, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare pe care am testat-o și noi la începutul lunii martie.

Asus ZenFone 3 Max

Acest handset costă acum doar 799 lei și el reprezintă o alegere inspirată pentru acei utilizatori aflați în căutarea unui terminal cu baterie generoasă și design atractiv în același timp. Asus ZenFone 3 Max se prezintă bine la ambele capitole și aflați că el sosește într-o carcasă metalică cu greutate de 148 grame și grosime de 8.55 mm, având deasupra panoului frontal și un start de sticlă 2.5D care contribuie la o experiență mai plăcută de utilizare.

Asus ZenFone 3 Max

Cât despre bateria sa de 4100 mAh, această unitate a reușit ca în cadrul testelor noastre să reziste timp de 10 ore și 46 minute în modul de utilizare continuuă, respectiv 10 ore și 40 minute de playback video continuu. De asemenea, avem parte și de funcția de powerbank prin care se pot alimenta cu energie alte device-uri prin intermediul unui cablu OTG.

Pe ASUS ZenFone 3 Max îl puteți achiziționa de aici, iar întreaga ofertă Crazy Days o găsiți pe eMAG.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×