ASUS ZenFone 4 Max Pro este cel mai nou battery-phone taiwanez; aduce o baterie de 5000 mAh!

1.558 ori
<b>ASUS ZenFone 4 Max Pro este cel mai nou battery-phone taiwanez; aduce o baterie de 5000 mAh!</b>Așa cum v-am informat acum câteva minute, taiwanezii de la ASUS au dezvăluit astăzi 6 modele parte din seria ZenFone 4, printre acestea fiind găsit și duo-ul ZenFone 4 Max - ZenFone 4 Max Pro. În cazul de față avem parte de telefoane cu

Lansarea ASUS de astăzi a constat în dezvăluirea a 6 terminale noi parte din seria ZenFone 4, printre ele făcându-și loc și duo-ul ZenFone 4 Max - ZenFone 4 Max Pro. Este un pic ciudată situația acestui duo și asta pentru că modelul standard Max a debutat oficial pe piața din Rusia la începutul lunii iulie, moment în care v-am prezentat toate dotările sale hardware, dar și prețul la care va fi comercializat.

ASUS ZenFone 4 Max Pro

Ținând cont de acest lucru ne axăm mai mult pe ZenFone 4 Max Pro, nu că ar avea dotări superioare ci pentru că acesta este adevărata noutate. Cei care se întreabă ce diferențe există între cele două modele, ei bine răspunsul este doar camera duală din spate. Noua variantă cu Pro în coadă aduce un modul dual de 16 + 5 megapixeli, în vreme ce ediția standard se mulțumește cu un modul de 13 + 5 megapixeli. 

Primim același display HD de 5.5 inch cu tehnologie IPS LCD, 2 sau 3 GB RAM în funcție de varianta aleasă și echipări cu procesor Snapdragon 425 sau Snapdragon 430. Spațiul de stocare este de 32 GB și primim slot microSD, o cameră frontală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0 și jack audio 3.5. Un port microUSB v2.0 se află la bază și telefonul dispune de scanner de amprente plasat frontal.

Bateria este aceeași unitate de 5000 mAh precum cea regăsită pe ZenFone 4 Max și oferă funcția de power-bank. Pentru moment prețul său nu a fost dezvăluit!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×