Asus ZenFone 3 (ZE552KL) primește update-ul la Android 7.0 Nougat în România

1.744 ori
<b>Asus ZenFone 3 (ZE552KL) primește update-ul la Android 7.0 Nougat în România</b>Actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Asus ZenFone 3 (ZE552KL) este disponibilă de acum și pe plan local, detaliu ce ne este confirmat de către un cititor. Update-ul vine să schimbe câteva lucruri în materie de interfață, dar și să

Cei de la ASUS au făcut de curând anunțul oficial cu privire la distribuirea lui Android 7.0 Nougat către smartphone-urile ZenFone 3, pachet software ce este disponibil acum și pe plan local. Confirmarea vine din partea cititorului nostru Serea Ciprian căruia îi mulțumim pe această cale și aflați că în cazul de față este vorba despre versiunea de 5.5 inch numită Asus ZenFone 3 (ZE552KL).

ASUS ZenFone 3 Update Android Nougat

Avem și câteva capturi de ecran pe care le puteți vedea incluse în acest articol și după cum bine știți, acest telefon a fost testat și aici la Mobilissimo în toamna anului trecut. L-am apreciat în special pentru design-ul arătos pe care îl adoptă și pentru ecranul luminos, performanța excelentă și pentru bateria solidă.

ASUS ZenFone 3 Update Android Nougat

Se descurcă bine și la capitolul redare audio având un difuzor cu volum ridicat, iar fotografiile și selfie-urile sunt excelente. Punem pe lista de puncte forte și funcțiile de gaming interesante și desigur prețul de comercializare. Această variantă de ZenFone 3 poate fi găsită în acest moment pe piața locală la prețuri ce pornesc de la 1.649 lei (verifică compari.ro).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×