Asus ZenFone Pegasus 4A apare în imagini cu iz oficial; telefonul oferă cameră duală și baterie de 4100 mAh!

1.506 ori
<b>Asus ZenFone Pegasus 4A apare în imagini cu iz oficial; telefonul oferă cameră duală și baterie de 4100 mAh!</b>Prin intermediul SlashLeaks vedem astăzi imagini cu iz oficial pentru un smartphone numit Asus ZenFone Pegasus 4A - terminal cu cameră duală și baterie generoasă de 4100 mAh. Ca design acest produs nu stă deloc rău și specificațiile ne amintesc de

Vedem astăzi prin intermediul celor de la SlashLeaks imagini cu iz oficial pentru smartphone-ul numit Asus ZenFone Pegasus 4A, terminal ce ar putea fi anunțat oficial în scurt timp. Acest dispozitiv nu arată deloc rău la capitolul design și aruncând o privire asupra specificațiilor sale ne dăm seama că taiwanezii vin cu un soi de rival pentru Xiaomi Redmi 4, telefon compact cu baterie generoasă la pachet.

ASUS ZenFone Pegasus 4A

Fix asta vom primi și în cazul acestui Pegasus 4A și anume o baterie de 4100 mAh integrată pe un terminal cu greutate de 160 grame și grosime de 9.1 mm. Pe lista de dotări se află un display de 5 inch cu rezoluție HD, procesorul MediaTek MT6737V, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare flash (posibil și slot microSD).

Android 7.0 Nougat rulează aici și mai aflăm că telefonul aduce port microUSB v2.0, o cameră selfie de 5 megapixeli și pe spate un modul foto dual compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli. Vom beneficia astfel de fotografii cu efect bokeh și poate și de zoom optic. Prețul ar urma să fie de aproximativ 260 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×